2777
2789
عنوان

من چه مرگمه 🥲😭🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 47 پست

یکی از کارهایی که انرژی میده وانگیزه اینکه هرروز صبح زود سعی کنی پاشی ازخواب وحتما هرروز یه نیم ساعت پیاده راه بری ودوم اینکه مقداری ازروز حتما نمازت بخون اونم سروقت وبعد نماز ازخدا کمک بخاه وصحبت کن باهاش سوم که حتما شب زودتر بخاب گوشی هم سعی کن هرروز دوساعت بیشتر دستت نباشه وفکرت ببری سمت اهدافت اگه مقید به اینکارا باشی بعد یماه میشه ملکه ذهنت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کارهایی که انرژی میده وانگیزه اینکه هرروز صبح زود سعی کنی پاشی ازخواب وحتما هرروز یه نیم ساعت ...

مرررسی عزیزم از توضیحت 

خوب باشی همیشه❤🙏🏻

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مرررسی عزیزم از توضیحت خوب باشی همیشه❤🙏🏻

ببین گوشی ها متاسفانه خیلی وقت همه رو تلف کردن این یه قسمت ماجراس قسمت دوم اینجاس که شیطان دشمن قسم خورده ماس وقتی میبینه میخای انسان خوب باشی برنامه وهدف داشته باشی میاد سنگین ات میکنه وسوسه ات میکنه فکرت میره توگوشی بیشتر غرقت میکنه شماها باید علیه این دشمن قسم خورده بلند شید وهرچی سنگین ات کرد تو همون لحظه بهش بگو گمشو ازمن دورشو وبلند شو سمت هدفت یمدت اینکار بکنی سبک میشی دیگه نمیاد سراغت چون میبینه قوی شدی بحرفش گوش نمیدی تنها راه صحبت باخداس سمت خدا رفتن واینکه خودتو از این ابزار که نصفش شیطانی هس دور کنی گوشی‌ها 70درصد فقط شیطانی هستن چی داره مگه جز چنتا بلاگر چنتا دلقک چیو می‌بینیم واقعا وقت طلاس

من خیلی دقت کردم کلی فکر کردم و آخر فهمیدم تنها راه نجات از تمام سنگینی ها بلاها غمها استرس‌ها نداری ها واون منبع انرژی فقط وفقط وفقط وفقط خداست وهرچه رابطت بااون خوب باشه بهمه برنامه هات میرسی واصلا سعی کنید تمام اهدافتان تمام برنامتون حتما خدا توش باشه وهرروز سعی کنید بخدا نزدیکتر شین

درسته ولی اصلا نمیتونممم😑🥲

به خودت بگو میتونم 

ببین ایده آل گرا نباش 

دور خودتم خیلی شروع نکن 

مثلا اگر میخوای باشگاه بری 

زبان یاد بگیری 

دانشگاه بری 

سرکار بری 

روزی پنج کلمه زبان انگلیسی یاد بگیر 

باشگاه ثبت نام کن 

و دانشگاه هم که میری 

کم کم سرکار هم برو 

زیادی سخت بگیری و ایده آل گرا باشی 

از هفت دور میشی 

مطمعن باش مداومت بهتر جواب میده 

ببین گوشی ها متاسفانه خیلی وقت همه رو تلف کردن این یه قسمت ماجراس قسمت دوم اینجاس که شیطان دشمن قسم ...

درست میفرمایین چشم

ممنونم ازتون🙏🏻🌹

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ای جونممم بیا بغلم😭😂🫂❤نمیدونم چیکار کنم دخترررفقط وقت از دست میدمممم

بغلللللل😭😂🫂❤️

وای دقیقااا منممم :( و خیلی عذاب وجدان دارم بابت این قضیه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بغلللللل😭😂🫂❤️وای دقیقااا منممم :( و خیلی عذاب وجدان دارم بابت این قضیه

ای جونممم🥺❤💋

ایشالا حالت خوب باشه همیشه زیبا و بترکونیی🫂❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اره درست میگینهمون اراده رو نمیدونم چیکار کنم🥲

کلیپ های انگیزشی ببین اهنگ های دپ گوش نده سعی کن رو مشکلاتت زوم نکنی انرژی منفیو از خودت دور کن کم کم انگیزه میگیری اراده هم خودش میاد