لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
فیله مرغ میزارم با ادویه و پیاز و سیر پخته بشه ، درمیارم با چاقو ریزه ریزه میکنم بعد با فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ و ذرت و ادویه و پیاز خلالی سرخ شده و ذرت تفت میدم یه ربع که تفت دادم یکم سس گوجه میزنم بهش پنیر پیتزا میریزم در شو میزارم زیر گاز و خاموش میکنم ! از این مواد میزارم لایه نون بعدم دستگاه ..
فیله مرغ میزارم با ادویه و پیاز و سیر پخته بشه ، درمیارم با چاقو ریزه ریزه میکنم بعد با فلفل دلمه ای ...
تشکر 🌹🌹🌹