2777
2789
عنوان

وقتی عرصه بر ما تنگ میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 15578 بازدید | 1160 پست

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقاجان…

گاهی آن‌قدر دلتنگت می‌شوم که نفسم به گریه می‌افتد… 💔

نه صدایی هست، نه نشانی… 🌫️

فقط منم و دلی که هر شب، به شوق دیدنت می‌میرد و زنده می‌شود… 🌙🕊️

به کدام گناه، از نگاهت دور مانده‌ام؟ 😔

کاش فقط یک بار…

فقط یک بار…

بیایی و بگویی که هنوز دوستم داری… 🤍

که هنوز امیدی هست در این دل شکسته… 💫

که هنوز، این گریه‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند…" 🥺✨

اللهم عجل لولیک الفرج

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

ابن چه تایپ بی ربطی بودش که ۷۵ صفحه داده

کجاش بی ربطه در مورد امام زمانه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

واااای فقط با دیدن عنوان تاپیک میخواستم بیام بگم به امام زمان توسل کنید که دیدم بلهههههه😭♥️♥️♥️♥️♥️

امام زمانم تنها دارو ندار این قلب شکسته

واسم مثل یه نشونه بود مرررسیییی♥️♥️♥️♥️

بابای مهربونم امشب میشینم باهات درد و دل میکنم 😭♥️♥️♥️♥️♥️

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

یا الهی و ربی من لی غیرک 

لا اله الاانت سبحانک انی کنت من الضالمین

خدایا همونی ک درحسرتم ازتنهای دربیارمنو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه