2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم یذره تربیت نداره

716 بازدید | 38 پست

خانواده شوهرم بدون دعوت دیشب پاشدن برای شام سرزده اومدن خونم 

پسر خواهرشوهرم یذره تربیت بهش یاد ندادن 

بچه ۶ سالشه میره همرو کتک میزنه دست رو همه بلند میکنه

مامبزرگش رو با لگد میزنه خاله هاش رو با مشت و لگد میزنه اونا می‌خندن هیچی نمیگن 

من نشسته بودم بی هوا اومد یدونه سیلی هم زد به من پاشدم دنبال بچه دویدم بجای یدونه دوتا سیلی زدم بجاش

آخرم بهش برخورده بود من بی جنبم اون بچس نمی‌فهمه 

منم گفتم اگه بچس نفهمه خودشو بزنه چرا منو میزنه

پاشدن رفتن قوم اجوج معجوج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جسارتی داری واقعا ایول

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

حالا قسمت کتک زدن موافق نیستم حقش بود ی تذکر میدادی اگ‌دوباره دیدی میخاد همچی کاری کنه بعد باونجا رفتار دیگ تو نشون میدادی

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

زدن اون بچه کار اشتباه بود

و ما نمی‌تونیم به تربیت دیگران دخالت کنیم چون بد و خوبش تو چشم خودشون می‌ره

و اینکه تو روی فرشت بی احترامی کردی

و زدی این اشتباه بود

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

شمام.رفتارتون بچگانه بود

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

😂

یهو فکر کردم داری از خصوصیات پسر خواهر شوهر من میگی

لوس بار میارن دیگه.

حالا فک کن همینجور دنبال بچهام میکنه بزنتشون

منم بهشون گفتم یکی زد دوتا بزنید!!بیخود حمله میکنه

حالا بگی از لج خواهر شوهرم گفتم نیستها

اون یکی خواهرشوهرم پسراش اینطوری نیستن

ولی این یکی بلا به دور.بی ادب.لوس.بی تربیت.جنگجو😥

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حالا قسمت کتک زدن موافق نیستم حقش بود ی تذکر میدادی اگ‌دوباره دیدی میخاد همچی کاری کنه بعد باونجا رف ...

با تذکر درست نمیشه که بدتر میشه .منم موافق کتک نیستم ولی خوب فقط با کتک یاد میگیرن.ابنا بچه هایی هستن که پدر مادر تا به اینجاشون نرسیده خندیدن بعد که دیگه از حد گذردند ما میشن می زنن بچه هم دیگه تا کتک نخوره سیستم شنواییش روشن نمیشه.متاسفانه پدر مادرش مقصرن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

حالا درسته اون بی ادبه ولی خوب بچه اس شما که بزرگتری برام عجیب بود که تو خونه خودت دنبال بچه میکنی که بزنیش به هرحال مهمونم بودن خودتون خیلی بی احترامی وبی ادبی بوده کارتون