2777
2789

تصادف کردم هزینه اش داد بعد الان میگه برگردون 

از داداشم گرفتم بهش پولش دادم ولی دیگه بهش به چشم جدی نگاه نمیکنم 

داریم مشاوره های پیش از ازدواج میریم 

ولی به نظرم دیگه فایده نداره مرد من نیست این آدم 

انگار همه دستاوردش من بودم دوستاش همه بریزنس داشتن ولی مدام منو میبرد بین دوستاش میگفت درسته اونا پول دارن ولی من تورم دارم 

همه دوستاش هم میگفتن یک دختر مثل من براشون پیدا کنه :/

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پولش بود ؟پی گفت برای پس گرفتن؟

خیلی دیگه گفت بهم برخورد و از چشمم افتاد پولش بهش دادم ولی دیگه دیلم‌هاش دیر به دیر جواب میدم و زیاد محلش نمیدم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

میبرد با رفیقاش کجا مثلا؟؟مردی اگ واقعا دختریو بخاد غیرتش اجازه نمیده اونو ب هرجا ببره

کافی شاپ و رستوران نه هرجایی که نمیبرد 

خب شاید بنده خدا پول لازم بود هنوز همسرت نیست که توقع داشته باشی ازش

اوکی قصد ازدواج دارین ولی هنوز زیر یه سقف نرفتین که

بنظرم بقیه ویژگی هاشو درنظر بگیر بعد تصمیم بگیر نه صرفا برای پول

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

شوهرت نیست که دوست پسرته مگه تو به عنوان یه زن اوکی هستی براش که همچین توقعی هم میکنی دوست پسره بانک ...

می‌خواد مثل یک زن وفادار باشم بهش😐😐 هرچی پولدارتر و خفن تر اومد سمتم نگاهش هم نکنم 

خب چکاریه تو تصادف کردی اون پولی که قرض گرفته را بهش برنگردنی شاید واقعا قرض گرفته الان هم خودش ندار ...

خوب الکی ازم انتظار وفاداری داره دختر هم تا یک سنی طرفدار داره خوب