بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین کار اینه که یه بخشیش رو تو خونه خرج کنی البته به شرط مشارکت مرد تو خونه داری و بچه داری....چون تو این دوره زمونه با یه حقوق نمیشه به جایی رسید مگه اینکه مرد پولدار باشه...بقیش هم طلا ...
من خرج خونه نمیدادم ولی از وقتی دخترم به دنیا اومد لباس اینترنتی میخرم و گاها باهاش بیرون میرم مخارج میدم. ولی قبلش و الان وقتی پولی داشتم پس انداز کردم و یا طلا خریدم و نهایتا با شراکت همسرم خونه و ماشین خریدیم.
مگه زن شاغل پولش جدا میره خونه میخره و ماشین میخره و حدا زندگی میکنه که یه سریا معتقدن پولش برای خودشه.... مگه جدا لذت میتونه ببره
من خرج خونه نمیدادم ولی از وقتی دخترم به دنیا اومد لباس اینترنتی میخرم و گاها باهاش بیرون میرم مخارج ...
من خیلی تو مخارج خونه کمک کردم.یعنی تقریبا تمام پولم خرج میشه و هیچ پس اندازی برای خودم ندارم.و درسته که یه ماشین و نصف خونه به ناممه ولی میبینم فقط سطح توقع همسرم بالا رفته