2789
عنوان

یه لحظه بیاید😐

74 بازدید | 16 پست

الان رفتم دیدم تلگرامم یه نفر ایدی کاربری مو با لینک تا بیو گذاشته بود نوشته بود کراشم😐

درصورتی که نه من عکسی گذشاتم نه حتی بیویی😑

بنطرتون چرا این کارو کرده؟ خدایی ملت چقدر بیکار و مریضن امتحانا فشار اورده:||||

😂😂😂😂ی لینک میذارن هرکی روش بزنه اکانت خودش واسش باز میشه

تو نیستی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال تو نیس 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ولی چرا اینجوری میشه اپدیت جدیده؟😑

ن بابا۵سال پیش ما با اینکار ایسگا میگرفتیم

ی لینکه میذاری هرکس بزنه روش میره روی آیدی خودش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ن بابا۵سال پیش ما با اینکار ایسگا میگرفتیمی لینکه میذاری هرکس بزنه روش میره روی آیدی خودش

حس عقب موندگی کردم 🚶‍♀️🤦‍♀️😑 چرا نمیره خودِ اون طرف اخه😬

حس عقب موندگی کردم 🚶‍♀️🤦‍♀️😑 چرا نمیره خودِ اون طرف اخه😬

اون لینک تنظیمات شخصی پیوی هست خب

بعد هرکی بزنه روش میره تو تنظیمات پیوی خودش