2777
2789
زیربناتون چقدره؟ هنوز نقشه نکشیدین؟هر متر زیربنا ۱۵ تا ۲۰ تومن حساب کنحیاط که هزینه چندانی نداره

زیر بنا ۲۰۰

نه هنوز هیچی، بین خرید جای جدید با ساخت اینجا موندیم

تازه خونه هم باید تخریب شه

نه فک کنم خیلییی بیشتر شهصد متر شده یک و نیمدویست متر میشه ۳ تومندوبلکسش میشه ۶ تومن

نه دیگه ببین شما ۳۰۰متر زمین داری و۲۰۰مترزیربنا 

نهایتا ۱۰۰متر بالا برا دوبلکس زیربنا اضاف میشه دیگه 

که نه حیاط داری نه هزینه دربو پنجره اش به اندازه ی پایینه نه کابینت داری نه هزینه ی شناژو ارماتورت به اندازه ی پایینه 

اینکه دوبرابرش کنی درست نیس ولی خب 

زیاد میشه😀

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مساحت خونت دویست‌متر مربع خیاط صد 

متری ده حساب کنیم حداقل سه میلیارد میشه باز بسته به نوع مصالح و ..   این عدد بالاتر میره چون تزئینات داخلی خونه هم هست ما فقط پول ساخت خود خونه رو حساب میکنیم 

زیر بنا ۲۰۰نه هنوز هیچی، بین خرید جای جدید با ساخت اینجا موندیمتازه خونه هم باید تخریب شه

همون تخریب و پروانه ساخت گرفتن خودش کلی خرجشه

از یه کی که تازه ساخته یا بساز بفروش هزینه هارو بپرسید و حساب کتاب کنید

نه دیگه ببین شما ۳۰۰متر زمین داری و۲۰۰مترزیربنا نهایتا ۱۰۰متر بالا برا دوبلکس زیربنا اضاف میشه دیگه ...

اخه بالا هم ۴ تا اتاق، یه حال کوچیک، یه اشپزخانه مطبخ مانند، لاندری روم، کلوزت روم داره، ساختش از پایین بیشتر میشه انگار

اخه بالا هم ۴ تا اتاق، یه حال کوچیک، یه اشپزخانه مطبخ مانند، لاندری روم، کلوزت روم داره، ساختش از پا ...

پس خیلی میشه خواهر فک کردم حالت پزیرایی اتاقه که این چیزارو نداره شیس تومن بزارکنار اره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم زیر ۳ میلیارد امکان نداره بشه با وسایل و مبلمان و اینچیزا خیلی بیشتر از این حرفاست

میدونم منم خودم ۵ و اینا حساب کردم

به خاطر همین ازت پرسیدم با کارای داخلیش منظورته یا نه

زمین ۳۰۰ مترهصد حیات۲۰۰ ساختفک کنم بالای ۵ تومنی بشه

اره طبقه پایین حیاط و اون نیم طبقه دو بلکس راحت پنج درمیاد ما تو شهرستان قصد ساخت دوبلکس داشتیم برآورد قیمت کردیم راحت شش و خورده ای دراومد منصرف شدیم 

بنایی لامصب یجوری تا وقتتی توش متوجه خرحاش نمیشی