ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین اسی من خواهرم ۱۱ سالشه خب یعنی انقدری که این بشر با من راحته کسی نیست مامان بابامم بشددددت سخت گیر تو تربیت و بیرون رفتن و همه چی
به وسیله مدرسه از من بیشتر میدونه خودمم هسن دخترتون بودم یکم اطلاعات داشتم بیخیال فقط مطمئن شده که واقعی بوده یادش نمیره وقتی به نکته مثبت نگاه کنیم از این به بعد در میزنه :/
کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(
اول شما برو باهاش صحبت کن،یه جوری زیر زبونش بکش ببین چیزی دیده؟تا چه حد دیده؟بعد نظرشو بپرس،یعنی اینکه متوجه شی چقدر دراین موردا اطلاعات داره،بعد متناسب با اطلاعاتش باهاش صحبت کن و توضیح بده،اول نیای شروع کنی به توضیح شاید اصلا ویزی ندونه و اینجوری کنجکاوش میکنی