2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک برسر کثیفش کنم که سیر مونی نداره انشالله بمیره از دستش راحت بشم

چه کثیفی؟!!!!! 

فکرکنم دنبال دردسری؟! 

اینارو به شوهرت نگیا 

ناراحتش کنی 

اون الان قطعا خودش ناراحته حتی اگه بروز نده 

خونتون بوده 

شرایط رو مدیریت کنید و اینکه به دخترت هم در زدن واجازه گرفتن وبعد درو باز کردن رو اموزش بده 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
خب چیکار میکردن بنده خداها نمیشه که بعد بچه زندگی رو کنار گذاشت

صبر میکردن ما بخوابیم بعد کارشون را میکردن.

من خودم صدبار بچم را چک میکنم ببینم خوابه یا نه.

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

منم دیدم و شنیدم حال بدی منم همون لحظه بود فقط

اره دیگ همه ادما دارن خلاف شرع نیست ک بلاخره طبیعت بدنه 

شماهم همسرتون سالمه و مطابق طبیعت بدنش داره رفتار میکنه نه نفرینش کن نه باهاش دعوا کن فقط از این ب بعد رعایت کنید و دخترتم مشاوره ببر حتما 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

تو حال بدم خنده ام گرفت اون چی بود گفت اخه

ما چیزی ک بیاد تو ذهنمون میگیم شاید همون جرقه بشه برا یه ایده بهتر

کسایی که میان تاپیک کسی نظر میدن دارن وقت میزارن برای استارتر و حکم مهمان استارتر رو دارن، اگر نظر به نظرتون مسخره هست رد بشین ! 

خدا رو چه دیدی

متأسفانه بعضی مادرا تو هر موضوعی اینقدر سهل انگاری میکنند و خودشونو به اون راه میزنند و میندازند تقصیر شوهره که حالیشون نیست این دختر یا پسرشون بعداروحیش داغون میشه آسیب میبینه ،الکی هم نمیخواد نفرین به شوهرت کنی 

چه کثیفی؟!!!!! فکرکنم دنبال دردسری؟! اینارو به شوهرت نگیا ناراحتش کنی اون الان قطعا خودش ناراحته حتی ...

اخه اول صبح این چه کاری بود

وسط رابطه پا شد از اعصبانت رفت حموم بعدم رفت سرکار😭😭😭 برای مرد خیلی حس بدیه

باید در را میبستیمن ۹ سالم بود بابا مامانم میرفتن تو اتاق و من از ترس سکته میکردم. دقیق نمی دونستم چ ...

شما الان خودت مادری این الفاظ چیه نسبت به پدر و مادرت به کار میبری 

قبلا اگاهی والدین کمتر بود از طرفی حریم خصوصی داشتن و شاید برداشت ذهنیشون مثل شما نبوده بلاهخره باید درک کنیم اوناهم احتیاج داشتن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا