2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 25 پست

اینبار پیشنهادی داشتی بیشتر فک کن روش

درسته ما خانوما در مقابل ازدواج جبهه میگیریم ولی اگه واقعیتو بگیم با ازدواج خوشبختی کامل میشه بدون یه مرد خوب و همراه انگار یه چی کمه

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

منم ۱۹ خواستگار خوب داشتم، ولی قبول نکردم چون وقت ازدواجم نبودم..خواستگارهای بعدیم معمولی بودن، تا ۲۹ ازدواج کردم،راضیم. شما هم  شرایط خوبی دارین،یه ازدواج خوب میکنید‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه نموندن. اتفاقا خوبه آدم ازدواج درست داشته باشه

بله همه نموندن ولی ادم درست دیگه پیدا نمیشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

من۳۱سالمه خیلیم خواستگار داشتم هم از طریق معرف هم خودشون میدیدن ولی هرکدوم یه جوری جور نمیشد یا میگفتم نه گاهی اونا نمیپسندیدن و فقط یه عالمه خاطره از پسر و مادر پسرای دگوری برام مونده که دنبال پول دختر شاغلن یا حرفایی میزنن که مغزت سوت میکشه...

الان کمتر شده تعدادشون و خب طبیعیه

اما کاش کلا یه دونه خواستگار بیاد ولی همون خوب باشه و جور بشه

من میتونم از خواستگارام کتاب بنویسم

والا هرچی بیشتر بمونی مورد بهتر برات میاد.من بعد ازدواجم کلی خواستگار خوب برام اومد

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اهل تور رفتن هستی؟

گردش و تفریح چطور؟

معاشرت با فامیل و دروهمسایه؟

اینا خیلی مهمه و تاثیر میذاره

اما یه روزی که خیلی دیر نیست می فهمی اونقدارم  نباید عجله میکردی و ازدواج چیزی جز بشور وبپز و بساب و بروب  برای یه خرس گنده نمک نشناس تن لش چیزی نداره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

والا هرچی بیشتر بمونی مورد بهتر برات میاد.من بعد ازدواجم کلی خواستگار خوب برام اومد

۲۸ سالمه سنم کم نیس پس چرا کسی نمیاد؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

سلام دوست قشنگم 🥰

نقش دعا و توسل را در باز شدن گره ازدواج فراموش نکنید 

هم رزق تون (خواستگار) زیاد میشه هم اگر مانعی هست که باید اصلاح بشه کمک تون می‌کنند تا اون موانع را برطرف کنید 

پس با هر معصومی که انس بیشتری باهاشون دارید بهشون متوسل بشید ، حدیث کساء، استغفار، صلوات، نماز جعفر طیار، و ... خیلی برای ازدواج خوبند.

۲۸ سالمه سنم کم نیس پس چرا کسی نمیاد؟

عزیزم اگه میخوای خواستگارای زیادی داشته باشی،زیاد عروسی و مجالس زنونه برو.بعضی زنها هستن دنبال دختر مجردن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤