2777
2789
عنوان

ازدواج

318 بازدید | 25 پست

وقتی دخترای ۲۰ ۲۱ یا حتی ۱۹ ساله اینجارو میبینم که نگران ازدواجشون هستن مثلا خواستگار ندارن اطرافیانشون ازدواج کردن ولی اونا نه هیچ موردی براشون نمیاد واقعا ناراحت میشم چون خودمم تو اون سن وقتی اطرافیان و دوستانم ازدواج میکردن میگفتم چرا برای من نمیشه چرا من هیچ پیشنهاد و خواستگاری ندارم چرا همه دارن ازدواج میکنن ولی حتی ی نفرم به من نگاه نمیکنه 

اون موقع شاغلم نبودم و درک و فهم الانم نداشتم همینطور روابط اجتماعی و روابط کاری الانم رو 

الان شده ۲۸ سالم کلا ۵ تا مورد داشتم یکی از یکی بدتر تو مجازی درخواست زیاد داشتم ولی من نمیدونم چ کرمیه تا جواب سلامشونو میدی میخوان لباستو دربیارن 

الان شاغلم روابط خوبی دارم چون جاهای خوب کار کردم

قیافه و تیپم خوبه 

تو اجتماعم هستم ولی باز هم پیشنهادی ندارم کسی سمتم نمیاد و این موضوع واقعا اذیت کنندس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

شاید با خودشون فکر میکنن قصد ازدواج نداری

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ازدواجی عزیزم ما ها همه توش موندیم بخدا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

خب الان شمام اذیتی اونام اذیتن دیگه چه فرقی داره بعضیا دلشون ازدواج میخواد

منم ازدواج دومم ۲۸ سالگی بود 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

بعضی وقتها مجازی ها میتونه بهتر باشه.

چون بدون هیچ فضولی میتونید خم وچم همدیگه را پیدا کنید.

در مورد لخت کردن هم باید بگم ،بالاخره مردها از این نظر تحریک پذیری شون زودتر هست، ولی خب آدم نرمالش را پیدا کن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

طبعتون سرد هست آدمهای که طبشون گرم و چرب زبان هستن زود ازدواج میکننلاغر و انگشتانتان باریک و بلنده،،

اصلا هم طبعم سرد نیس 

و اصلا لاغر نیستم 

این حرفا رو از کجا میارید؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین