2777
2789
عنوان

شما از این اتفاق چه برداشتی می کنین

184 بازدید | 21 پست

مثلا استادتون سر کلاسش از یه شاگردش که مرد هم هست و به گفته ی خودش الان کارمند یه سازمان تو تهران شده تعریف می کنه و از هوش و ذکاوتش و..

خلاصه این داستان می گذره و تو همون طول ترم آخرای ترم بدون این که خانواده ی شما دنبال و پیگیر ازدواج برای شما باشن یا به معرف سپرده باشین یا فامیلا و اطرافیان تو این وادیا باشن یه نفر ناشناس بهتون پیام میده میگه من یه خانمم که شما رو برای پسرم معرفی کردن و ازتون تعریف کردن و..پسرمم کارمند سازمان فلانه «همون سازمانی رو گفت که استاده هم گفته» شماره بخواد برای زنگ زدن به خونه

هر چی هم بپرسید نگه که از طرف کی هست و کلا کیه

به نظرتون اون استاد و این داستان دوم به هم ارتباطی ندارن؟

ارتباط دارن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا به فرضی که اینجوری باشه چه عیبی داره برای ازدواج و کار خیره برای دوستی کع نیست 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ممکنه؛ ولی من خوشم نیومد چه دلیلی داره اسم خودشون و معرف رو پنهان کنن؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

معرف اهمیت چندانی نداره که اینقد واجب باشه بدونی کیه

کامل در مورد خواستگار تحقیق کنین و به گفته های استادتون بسنده نکنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معرف اهمیت چندانی نداره که اینقد واجب باشه بدونی کیهکامل در مورد خواستگار تحقیق کنین و به گفته های ا ...

نه اصلا گفتم قصد ازدواج ندارم اما برام جالب بود بدونم کیه

دقیقا من که گفتم نه قصد ازدواج ندارم

به نظر من که کار عاقلانه‌ای کردی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ممکنه؛ ولی من خوشم نیومد چه دلیلی داره اسم خودشون و معرف رو پنهان کنن؟

شاید معرف سپرده اسمی ازش نبرن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏