من از افغانی ها خوشم نمیومد به خاطر قیافه و اخلاق خواصشون اما واقعا آدمهای سخت کار و حلال خور هستند ،از بین اینهمه مکانیک یه افغانی از همه بهتر بود و اینو بهتون بگم از بین اینهمه دکتر یه افغانی که حکیمه واقعا بینظیر بود ،تازگی پیداش کردم اگر براتون بگم چجوری بود خیلیها باور نمیکنید ،خلاصه بگم همه افغانیها که بد نیستند ،مگه همه ایرانیها خوبن
قیافه خاصی ندارن اغلب نژاد زرد محسوب میشن نژاد زرد از استان گلستان شروع میشه تا ترکمنستان و تاجیکستان و چین و مالزی ضمن اینکه افغانیا روزی هم وطن ما بودن و جدا شدن و زبان مشترک داریم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
ما نمیگیم بدن ولی از کشورمون بیرون برن دیروز نشون میداد چند تا از مقامات رسمی افغانیا با ماشین های شیک وارد میدون نقش جهان شدن اونجا هیچ کسی حق ورود با خودرو نداره نمیدونم چه طور اینا اومدن از اون طرف میبرنشون فولاد مبارکه اصفهان ببینن
فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"
افرین. حالا که انقدر خوبن. برن مملکت خودشون رو اباد کنند. ما هم خوشحال میشیم. اب نداریم برق نداریم گاز نداریم چند میلیون افغان سرمایه کشور ما رو دارن استفاده میکنن