2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترای خوشگل 😔😔😔❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 56 پست
خواستم درد دل کنم یه جورایی ناعدالتی هستش خوشگلا خیلی از دغدغه های ما زشتا رو ندارن راحت ازدواج میکن ...

ییه متخصص نازایی توی شهر ما هست قیافه معمولی روبه زشت.التماس میکنن بهش برای وقت گرفتن ازش.سعی کن پیشرفت کنی دیگه قیافت به چشم نمیاد

اولا رو اعتماد به نفست کار کن 

دوم اگر خودتم حس می‌کنی زشتی قبول کن که زشتی ولی هر جا نشین بگو من زشتم من فلان من بهمانم 

عیب و ایراد به خودت نزار  و جایی جار نزن

جاهاییم ک فکر می‌کنی نقص داری عمل کن یا آرایش کن 

اذدواح و خواستگار هم به شانس و اقبال وگرنه خوشگل دیدم بدبخت بیچاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا رو اعتماد به نفست کار کن دوم اگر خودتم حس می‌کنی زشتی قبول کن که زشتی ولی هر جا نشین بگو من زشت ...

درست میگی 

نه من پیش کسی نمیگم زشتم، اینجا چون ناشناسم جهت درد دل گفتم 

؟؟ 

من که عزیز برعکس شما دیدم طرف خدایی ناکرده اصلا منظورم شما نیست یه وقت ناراحت نشین دختره زشته زشت بعد بیا و ببین شوهرش چه خوش قیافه بودش و بخدا قسم قصد تعریف کردن ندارم ولی کسایی که شنیدم بهم میگن تو چجوری به خوبی تا حالا کسی نگرفتت البته از نظر اونا لابد خوب میام چون اگه پسری هم بیاد خواستگاری اولش انگار خوشش اومده بعد میره گورشم گم میکنه پشت سرشم نمیبینه مخصوصا اونایی که من شاید ازشون خوشم اومده باشه و... و من خودم به شخصه به شدت بد شانسه بی شانسم 🥺😕☹️☹️

ولی خدا عدالت داره انشالله که برای همه مون از بهترینا قرار بده ولی از یه شخصی که خیلی از فلسفه سر در ...

ایکاش خدا بهم خوشگلی میداد ولی عمرم کوتاه بود نه اینکه عمرم طولانی باشه ازهمه طرف بخورم که بگن بنده خدا قیافه نداره.بچت شبیه خودت نیست چه خوب .ازاینکه مادرشوهرخجالت بکشه باهام بره بیرون بگه عروسمه ..هیچ احدی نمیدونه چی کشیدم تواین سالا فقط خودخدا میدونه حلالم نمیکنم اون دنیا بهش میگم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من که عزیز برعکس شما دیدم طرف خدایی ناکرده اصلا منظورم شما نیست یه وقت ناراحت نشین دختره زشته زشت بع ...

ذهنیتت رو نسبت به خودت تغییر بده باور کن این ذهنیت خیلی چیزا رو تغییر میده انشالله خوشبخت باشی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ایکاش خدا بهم خوشگلی میداد ولی عمرم کوتاه بود نه اینکه عمرم طولانی باشه ازهمه طرف بخورم که بگن بنده ...

عزیزم به خاطر چیزایی که تجربه کردی و باعث رنجشت شدن واقعا متاسفم امیدوارم از اون طرف برات جبران بشه تو زندگی ... بخدا خیلی چیزایی که برامون حسرتن  این دنیا هم نشه حتما  اون دنیا برامون جبران میکنه خدا 

حرف آدمای بدقلب و بی ملاحضه چه اهمیتی داره?? 

پیش خدا عزیزی این مهمه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ایکاش خدا بهم خوشگلی میداد ولی عمرم کوتاه بود نه اینکه عمرم طولانی باشه ازهمه طرف بخورم که بگن بنده ...

حالا دیگران به کنار، بعضیا بیشعورن نمیشه کاریشون کرد 

منم چند وقت پیش یه دختر صاف تو چشام زل زد خطاب به دوستش گفت چقد زشته!!! 

میدونی از چی میسوزم؟ اینکه دختره خودشم ظاهرش بد بود ❗😑

فکر کن منی که بعد از چهار سال ماسکم و برداشتم دقیقا همون روزی که ماسکم و برداشتم این حرفو شنیدم 

اومدم خونه گریه کردم... 

بديش اینه هیچکس عاشق کسی که قیافه بدی داره نمیشه و ما تا ابد محکومیم به زندگی بدون عشق 😔

؟؟ 

حالا دیگران به کنار، بعضیا بیشعورن نمیشه کاریشون کرد منم چند وقت پیش یه دختر صاف تو چشام زل زد خطاب ...

خدا بزرگه .شایدازحسودیش گفته .شما قطعا زیبایی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .