2777
2789
عنوان

لیزر خانگی

180 بازدید | 26 پست

میخواستم ببینم راضی هستید ؟؟

یا اینکه چند وقته استفاده میکنید؟؟

دستگاهی که شات یک میلیون  داره کافیه ؟

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم راضیم

میشه اسم مارک رو بگید

شات  نامحدود داشت چطور بود

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

فلیپس یا پاناسونیک بزار برم ببینم آنقدر کار نکردم یادم رفته عکس جعبه رو میگیرم برات می‌فرستم

مرسی لطف میکنی

فقط چه مدت استفاده کردی ؟

الان اینا خیلی گرون شدن 

من دو سال استفاده کردم اوایل هر هفته بعدم ماهی یه بار الان اصلا وقت نمیکنم پاهام کامل رفت ولی دستام ...

مرسی برا وقتی که گذاشتی

سلام تاثیر دستگاه لیزرتون دائمی بود؟ درد داشت؟

سلام 

بله من سه ساله اصلا یه بارم استفاده نکردم دوران بارداری و شیردهی ضرر داشت 

خدا رو شکر برگشت نداشت رو پاهام 

البته روی پوست سفید و موی تیره بهتر جواب میده موهای پام تقریبا کامل رفت 

موهای دستم بور بود 60درصد موهاش از بین رفت