صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 عنوان لیزر خانگی 405 بازدید | 26 پست میخواستم ببینم راضی هستید ؟؟یا اینکه چند وقته استفاده میکنید؟؟دستگاهی که شات یک میلیون داره کافیه ؟ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 1404/03/03 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 سوال منم هست جواب دادن لایک کن باشه حتما یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 چه مارکی داشتید؟ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 من دارم راضیم میشه اسم مارک رو بگیدشات نامحدود داشت چطور بود یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 کسی نیست؟؟ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12109 میشه اسم مارک رو بگیدشات نامحدود داشت چطور بود فلیپس یا پاناسونیک بزار برم ببینم آنقدر کار نکردم یادم رفته عکس جعبه رو میگیرم برات میفرستم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 فلیپس یا پاناسونیک بزار برم ببینم آنقدر کار نکردم یادم رفته عکس جعبه رو میگیرم برات میفرستم مرسی لطف میکنیفقط چه مدت استفاده کردی ؟الان اینا خیلی گرون شدن یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12109 من دو سال استفاده کردم اوایل هر هفته بعدم ماهی یه بار الان اصلا وقت نمیکنم پاهام کامل رفت ولی دستام نه ۷۰ درصد رفته
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 455 من دو سال استفاده کردم اوایل هر هفته بعدم ماهی یه بار الان اصلا وقت نمیکنم پاهام کامل رفت ولی دستام ... مرسی برا وقتی که گذاشتی یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12109 مرسی لطف میکنیفقط چه مدت استفاده کردی ؟الان اینا خیلی گرون شدن
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12109 سلام تاثیر دستگاه لیزرتون دائمی بود؟ درد داشت؟ سلام بله من سه ساله اصلا یه بارم استفاده نکردم دوران بارداری و شیردهی ضرر داشت خدا رو شکر برگشت نداشت رو پاهام البته روی پوست سفید و موی تیره بهتر جواب میده موهای پام تقریبا کامل رفت موهای دستم بور بود 60درصد موهاش از بین رفت