2777
2789
عنوان

لیزر خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
سلام بله من سه ساله اصلا یه بارم استفاده نکردم دوران بارداری و شیردهی ضرر داشت خدا رو شکر برگشت نداش ...

ممنون،  احتمالا دستاتون هم بیشتر استفاده شه موها از بین برن،  نمیدونم از کجا بخرم اصل باشه،  اگه شات نامحدود داشته باشه بهتره

یک میلیون شات زیاد هم هست. به این زودیا تموم نمیشه. حداقل ۲۵-۳۰ سال دووم داره یه میلیون شات. من رمینگتون دارم که ۳۵۰ هزار تا شات داره نوشته بیشتر از ۱۵ سال دووم داره. شات نامحدود مال لیزرهای دایودیه که سرش خیلی کوچیکه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون، احتمالا دستاتون هم بیشتر استفاده شه موها از بین برن، نمیدونم از کجا بخرم اصل باشه، اگه شات ...

دختر خاله من با سه تا دوستاش باهم خریدن شریکی 

چند سال استفاده کردن تا شات ها تموم شد 

اگر تنها استفاده کنید برا بچتون هم میشه در آینده کم نمیاد نگران نباش

دختر خاله من با سه تا دوستاش باهم خریدن شریکی چند سال استفاده کردن تا شات ها تموم شد اگر تنها استفاد ...

عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

شماره مدلشو میشه بگی دقیق؟  آخه فیلیپس بیست میلیون هست پنجاه میلیون هم هست نمیدونم کدومش رو بخرم،  یعنی تفاوت دارن تو عملکرد؟ 

عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم شماره مدلشو میشه بگی دقیق؟ آخه فیلیپس بیست میلیون هست پنجاه میلیون هم ...

نه فرقی ندارن 

اون موقع که من خریدم دومیلیون و خورده آیی بود 

سه میلیونی هم بود 

برا من قیمتش کمتر بود خوبم جواب داد 

عکس کارتونش رو برات می‌فرستم 

سلام مجدد، ببخشید این دستگاه برای چشم ضرر نداره؟ یعنی واسه صورت هم میشه استفاده کنم؟ و اینکه شما ...

سلام عزیزم 

من قبل تحریم ها سال ۹۶ از دیجی خریدم 

نمایندگیش نو تهرانم داشت ولی دیجی اون موقع ۲۰۰ هزار تومان کمتر داد تو فروش ویژه 

منم باشم الان به دیجی کالا اعتماد نمیکنم نمایندگیش ببین کجاست الان زنگ بزن قیمت بیر 

یه سری داره برا بدن به دونه براصورت  یکی هم بکینی و زیر بغل 

نه ضرر نداره تو دفترچه که چیزی ننوشته 

سعی کن مستقیم نگاه نکنی 

اگر پوستت سفیده و موهای بدنت مشکی بگیر اگر پوستت تیره هست و موهات خیلی تیره و مشکی نیس نگیر اصلا

پوستم گندمیه، مو زاید که تیره هست ولی دوست داشتم رو مو کرکی که قهوه ای هست هم جواب بده