2777
2789
عنوان

دیگه بریدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست

واسه چهار ماه اقدام و باردار نشدن ناامید شدی هر ماه فقط 25 درصد احتمال بارداری هست پس تا یکسال اقدام کنی و باردار نشی عادیه تو از حالا خودت رو باختی واسه کی ویتامین E , فولیک اسید یا ساشه اینو فولیک بگیر بخور جلوگیری هم نکن ولی تمرکزتم از رو بارداری بردار تا موقعی که همش بهش فکر کنی و خودخوری کنی باردار نمیشی دقیقا ماهی که بهش فکر نکنی میبینی بارداری اضطراب و استرس خودش یه مانع بزرگ هست واسه باردار نشدن یک خانم

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه چهار ماه اقدام و باردار نشدن ناامید شدی هر ماه فقط 25 درصد احتمال بارداری هست پس تا یکسال اقدام ...

فولک اسید میخورم 

دکتر بهم متفورمین داده میخورم

زیاد فکر نمیکنم خودمو با باشگاه سرگرم میکنم ولی وقتی میبینم نمیشه نابود میشم 

فولک اسید میخورم دکتر بهم متفورمین داده میخورمزیاد فکر نمیکنم خودمو با باشگاه سرگرم میکنم ولی وقتی م ...

الکی خودخوری نکن ان شاالله تو هم به زودی مامان میشی و مثل ما بقیه مامانا دهنت ببخشید با عرض معذرت خواهی سرویس میشه 😁

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
پریودات منظم هس؟اگر آرهاز روز اول پریودیت بشماره تا۱۳روز ک شد اون هفته یک روز در میان اقدام کن.

پریودام منظمه 

هرماه همین کارو میکنم حتا با کیت هم روز تخمک گذاری مشخص میکنم بعد اقدام میکنم

فدات بشم مرسی انشالله با دل خوش بچتو تو بغلت بگیری

خیلی ممنون عزیزم ان شاالله به زودی زود یه نی نی ناز نازی به اعضایه خانوادتون اضافه بشه 🥰