2777
2789
عنوان

دیگه بریدم😭

227 بازدید | 29 پست

حالم گرفته

خدا انگار منو نمیبینه انگار صدای منو نمیشنوه التماسش میکنم نمیشه نذر و نیاز میکنم نمیشه آخه باید دیگه چیکار کنم 

۴ ماه اقدامم باردار نمیشم دیگه خسته شدم نا امید شدم میدونم سنی ندارم هنوز ولی بریدم خدا انگار دیگه منو بنده خودش نمیدونه میدونم اشتباه کردم میدونم خطا کردم ولی دلم میخواد یه بار بهم نگا کنه یه بار جواب دعا هامو بده

خدااااا من هیشکی ندارم اول پدر و مادرم ازم گرفتی الانم داری اینطوری میکنی آخه این چه امتحانی خسته شدم بریدم دیگه بسه دلم نمیخواد هر ماه هرماه شرمنده شوهرم بشم خیلی بچه دوست داره این ماه بازم گفتم نشد کلی گرفته شد از خودم بدم میاد از همه بدم میاد دیگه حوصله هیچ کسو ندارم 

4 ماه که چیزی نیست بابا تا یک سال طبیعیه من خودم بعد 6 ماه اقدام باردار شدم یه جوری میگی انگار چند ساله

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همیشه بگو خدایا هرچی میشه ب صلاحم باشه اینحرفارو نزن 4ماه ک چیزخاصی نیست 

صرفا برای دوست داشتن و تنهایی بچه نیارین حتما ب ایندش و سواد تربیت بچه و..... فکرکنین و خیلی چیزای دیگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چقدر ناشکری میکنی،یعنی چی خدا منو نمیبینی بندش نیستم و ....😐بقول خودت سنی که نداری فقط ۴ماهم اقدام بودی چرا انقد خودتو باختی.خود دکترا هم میگن زیر ۶ماه اصلا دکترم نیاید.آزمایشاتو برو سونوهاتم بده اگه مشکلی نداری تا یک سال اقدام کن اگه نشد برو دکتر.من یکیو میشناسم ۱۶سال باردار نشد انقدر قشنگ توجیه میکرد و از قسمت و حکمت و خدا حرف میزد کیف میکردم آخرم باردار شد

4 ماه که چیزی نیست بابا تا یک سال طبیعیه من خودم بعد 6 ماه اقدام باردار شدم یه جوری میگی انگار چند س ...

دیگه خسته شدم هر ماه با کلی ذوق و شوق بی بی چک میزارم منفی میشه دیگه واقعا خسته شدم میدونم ۴ ماه چیزی نیس ولی آخه چرا من پس این همه بچه ناخواسته از کجا میاد 

سلام خدمت شما ان شاءالله هرچه زودتر حاجت روا بشین و دامن شما هم با بچه نازنین سبز بشه،خداوند گاهی اوقات آنقدر از ما انسان ها امتحان سخت سخت میگیره که حد و اندازه نداره،منم چند وقت به هر دری میزنم بسته میشه به روم واقعا کم آوردم و خسته شدم،تنها امیدم خود خدا و اهل بیت علیهم السلام هستن،امیدوارم هرچه زودتر حال تون خوب خوب بشه

کاش...

دیگه خسته شدم هر ماه با کلی ذوق و شوق بی بی چک میزارم منفی میشه دیگه واقعا خسته شدم میدونم ۴ ماه چیز ...

همه چیز دست خداست خب هر ماه بی بی چک نزن صبر کن پرسودت عقب افتاد بزن محض اطلاعت استرس بارداری رو به تاخیر میندازه دکتر به من گفت گفت بسپار به خدا بی خیال شو باردار شی دقیقا همون ماهی که گفتم بی خیال و استرس نکشیدم یهو فهمیدم باردار شدم بعد 6 ماه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همیشه بگو خدایا هرچی میشه ب صلاحم باشه اینحرفارو نزن 4ماه ک چیزخاصی نیست صرفا برای دوست داشتن و تنها ...

نمیدونی چقد بده انتظار کشیدن میدونم چهار ماه هیچی نیس ولی دیگه باختم دیگه نمیتونم نمیتونم ببینم هر ماه دارم شکسته تر میشم میرم دکتر میگه مشکلی نیس اقدام میکنم نمیشه باشگاه میرم وزنم آوردم پایین ولی نمیشه میترسم فردا بهم بگن نازا