2777
2789
عنوان

دوستی ده سالمونو یه عفریته بهم زد

380 بازدید | 28 پست

سلام ! ما یه دوست خانوادگی داشتیم که خیلی باهم صمیمی بودیم ( خلاصه میگم ) ده سال همیشه باهم بودیم مسافرت تولد رستوران کلی باهم میگشتیم و خوش بودیم تا اینکه یه نفر با هزار تا حیله و کلک وارد دوستی ما دو تا شد و تا سه چهار مله نشده دوستی ما رو با برنامه ریزی و نقشه های مظلوم نماش بهم زد و دوستی ما با ملی کینه و نفرت از هم جدا شدیم اینم بگم که بعدا دوست صمیم اوند و کلی معذرت خواهی کرد و بابت حرفهاش شرمنده بود ولی چون ضربه بزرگی به من زد نتونستم ببخشمش و نتونستم ادامه بدم ! الان چند سال میگذره و جالبه که اونا باهم صمیمی شدن ومن مطمعنم اون شخص سوم با جادو و دعا اومد ما رو از هم جدا کرد ! ما باهم خیلی چقت بودیم بچه هامون و خودمون همسن بودیم حالا من نمیخوام دیگه باهاش دوستی مو ادامه بدم یا اشتی و از این حرفا ! ولی میخوام با چشای خودم و تا وقتی اینجام (در شرف مهاجرتم ) ببینم که دوستیشون ب بدترین شکل از هم پاشید همان طور که شش ماه نتونستم بخابم نتونستم غذا بخورم و دیگه هیچ وقت نتونستم به کسی اعتماد کنم ! دیروز به فکرم رسید بخاطر این موضوع برم دعانویس تا دوستیشون بهم بخوره 

(دوستان من خیلی خلاصه بهتون گفتم اگه اصل مطلبو بهت‌ن میگفتم مطمعنن بهم حق میدادین ) من زندگی این خانوم و نجات  دادم و خودمو تو دردسر انداختم و کلی ماجرا ….. 

درسته تا بحال بد کسی و نخواستم ولی این دفعه میخوام من بخدا به کارما سپردم ولی اون عفریته دست کارما رو از پشت میبنده !

ادرس دعانویستو به منم بده اصلا بیا باهم بریم🤣

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ب خدا و کارما اعتقاد داری دیگ چرا دعانویس؟ 

طبق تجربه خودم تو بفکر پیشرفت خودت باش بعدا میبینی چی میشن واقعا دیدم ب چشمم ک میگم 

بعداونم هردوستی مرزی داره ایشون دوستت نبوده ک وگرن اینجوری ی دوستی 10ساله تموم نمیشد 

درکل برو ب همون دوستت هرچی ک لازمه ازاول پیام بده این مکالمه رو تاجایی ک تمام حرفاتو بگی ادامه بده و بعد خداحافظی کن و تمام 

اگر ب خدا و کارما اعتقاد داری دیگ چرا دعانویس؟ طبق تجربه خودم تو بفکر پیشرفت خودت باش بعدا میبینی چی ...

با دوستم کلی حرف زدم اون معذرت خواهی کرد الحق ولی اون یکی رو هم کنار خودش حفظ کرد ! ولی اون وقت و انرژی که براش گذاشته بودم و خوب یادمه ! یبار روی آب تو قایق خودش کلی برام گریه کرد که تو فراتر از خواهرمی دوستمی همدممی حتی یه روز در نبودت هم یکی حرفتو بزنه میزنم دهنش ! ولی اسکرین شاتهایی که دستم رسید دنیا رو سرم خراب شد 🥹

با دوستم کلی حرف زدم اون معذرت خواهی کرد الحق ولی اون یکی رو هم کنار خودش حفظ کرد ! ولی اون وقت و ان ...

دقیقا میفهمم چی میگی واسه هممون این نارفیقا بودن 

فقط برو ی گروه بزن هرچی داری رو کن و هرحرفی لایقشونه بگو خودتو خالی کن و دیگ تمام اصلا مهم نیستن

منم همین الان دارم حس میکنم که دلش می‌خواد دوباره باهام دوست شه ولی اون سلیطه برقی نمیذاره 😔

متاسفانه این واسطه هم راه انداخت و من الکی و بظاهر بخشیدمش ولی در واقع حالم ازش بهم میخوره باید ببینم که از دوستی بااون عین سگ پشیمونه

متاسفانه این واسطه هم راه انداخت و من الکی و بظاهر بخشیدمش ولی در واقع حالم ازش بهم میخوره باید ببین ...

اونم همینجوریه ولی اون عنترا نمیذارن بیاد سمت من راستش منم دوست دارم دوباره باهاش اوکی شم ( به شرطی که اون عفریته کلا بره بمیره ) ولی دوستام نمیذارن 

خواهش می‌کنم خرافات رو وارد زندگیت نکن. تو که داری می‌ری, این کشورو آدماشو بنداز دور. باید خوشحال باشی که ذاتشو شناختی

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).