2777
2789
عنوان

آیا خواسته ی مادرشوهرم منظقیه

254 بازدید | 21 پست

من عقدم مادر شوهرم میخواد بره خونه ی یکی از اقوام دورش که سالی یبار میبینتش

میخواد با شوهرم بره بعد بم گفت توهم بیا . من بهانه آوردم و مادرشوهرم اصرار کرد.

به شوهرم گفتم که من تازه عروسم و نمیتونم بدون دعوت خونه ی فامیلتون برم که اصلا ندیدمش . شوهرم حقو بم داد.

اما بعد مادرشوهرم نمیدونم به شوهرم چیا گفت ولی میدونم بش گفته مجبورم کنه برم. حال شوهرم از این اصرار مادرش بد شد و تحت فشار قرار گرفت.

(تو پرانتز بگم من شوهرمو خونه ی هیچ کدوم از فامیلا نبردم جز اونایی که پاگشا دعوت کردن یعنی بی دعوت هیجا نبردمش که ارزشش حفظ بشه)

اما انگار مادرشوهرم افتاده سر لج میخوام بدونم این اصرارش منطقیه؟ درصورتی که فامیلش اصلا باش ارتباطی هم نداره فقط سالی یبار مادرشوهرم میره خونش اون نمیاد پیشش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم خیلی سخت میگیری تو زندگی خیلیا اصلا وظیفه ی پاگشا کردن ندارن البته که شما هم وظیفه ی پاگشا ...

فکر میکنم مادرشوهرم میخواد برای رفت و امد من به خونه ی همه ی اقوام تصمیم بگیره اگر نخوام جای برم نباید کسی محبورم کنه صحبت اینه

به شوهرت بگو یه جا قرار گزاشتم‌قبلا

بعد جلوی شوهرت زنگ بزن بگو ببخشید نمیتونم‌بیام خیلی دوست داشتم

حیف شد

منتهی قرار دارم با دوستم خیلی وقته گفته نرم زشته

دفعه دیگخ ام گفت بگو مهمون دارم

بفهمه نمیتونه تصمیم بگیره

دیگه وقتی انقد دور و غریبن که مادرشوهرت سالی یه بار می‌ره و اونا اصلا نمیان منتظر چه دعوتی هستی؟؟

کار خوبی می‌کنی بی دعوت نمیری ولی برا فامیلای نزدیکتر گفتن این حرف و سخت گرفتی به نظرم 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

فکر میکنم مادرشوهرم میخواد برای رفت و امد من به خونه ی همه ی اقوام تصمیم بگیره اگر نخوام جای برم نبا ...

این حرفیه ولی در مورد پاگشا کردن مخالفم من هیچکدوم از خواهرای همسرم پاگشا نکردن صدتا بچه دارن من تنها زنداییم هیچکدومو دعوت نمیکنم حوصله داریا

به شوهرت بگو یه جا قرار گزاشتم‌قبلابعد جلوی شوهرت زنگ بزن بگو ببخشید نمیتونم‌بیام خیلی دوست داشتمحیف ...

گفتم نمیرم گفت هروقت که وقت داشتی بریم منم جواب ندادم نمبخوام اول کاری کارمون به کل کل بشه احترام حفظ بشه

دیگه وقتی انقد دور و غریبن که مادرشوهرت سالی یه بار می‌ره و اونا اصلا نمیان منتظر چه دعوتی هستی؟؟کار ...

من توقع دعوت نکردم اصلا نمیدونم طرف کیه و عکسشم ندیدم اما مادر شوهرن نباید برای رفت و امدم به خونه ی کسی دعوتم کنه من محاله برم اونجا ولی صحبت این هست که نه خانواده ی من میتونن همسرمو اجبار به مهمانی کنن نه خانواده ی اون