2777
2789
عنوان

درد و دل :)

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 53 پست
سانی جان اگه به خاطر یه پسر هست . هیچ وقت خودتو ناراحت نکن . اصلا ارزش نداره که برای با تو موندن بخو ...

کاملا حق با شماست

من خیلی احساسی ام و خیلی عجول

باید به خودم فرصت بدم

ممنون ❤

سحر دولتشاهی رو توی جشنواره فجر دیدم خیلی خوشحال شدم .. با وجود طلاقش چقدر تلاش کرده و محکم و زیبا ب ...

😍😍وایی اره دیدی؟ من خیلی بش افتخار کردم خیلی خانومانه و محکم بود شخصیتش

به کانال آرایشی من سربزنیدtelegram.me/m0d_arayesh 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز طاقت آوردن نمیشه کاری کرد ... زود قضاوت نکن ... شاید دوریتون موقته ... چندوقت باهم بودین ؟ من حت ...

دوریمون همیشگیه....چون پدرش مخالفه

از بچگی تا الان با هم بزرگ شدیم...عشقم پسرعمومه

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
کاملا حق با شماست من خیلی احساسی ام و خیلی عجول باید به خودم فرصت بدم ممنون ❤

سعی کن از روی احساساتت تصمیم نگیری اگه هیچ جوری با مادرتون نمیتونی کنار بیای حتما با یک مشاور خوب مشورت کن خییلی بهت کمک میکنه 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
دوریمون همیشگیه....چون پدرش مخالفه از بچگی تا الان با هم بزرگ شدیم...عشقم پسرعمومه

مهم خودشه ... اگه بخوادت هرکاری واست میکنهه ...

عزیزم ... من براتون دعا میکنم به هم برسین ... شمام برا من دعا کنین ❤

آره بیشتر از هر وقت دیگه ای دوسش داشتم امیدوارم همیشه انقدر محکم بمونه ❤❤

تو هم همیشه محکم بمون من بدترین ضربه زندگیم باعث شد الان رو پای خودم وایسم 1 سال ونیمه دیگه ادم احساسی قبل نیستم انتخابی که ایندفه کردم هم از روی عقل هم احساس

به کانال آرایشی من سربزنیدtelegram.me/m0d_arayesh 
تازه کات کردین؟؟؟ هنو داغی دختر ی هفته دیگه از این حرفا نمیزنی اولش ادم باورش نمیشه بعد تو گنگیه ...

احساس دوست داشتن عمیقی نسبت بهش دارم...اگه تب تند عاشقی بود میتونستم منتظر گذر زمان باشم...ولی میدونم از قلبم بیرون نمیره.....من خییلی احساسیم....

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
تو هم همیشه محکم بمون من بدترین ضربه زندگیم باعث شد الان رو پای خودم وایسم 1 سال ونیمه دیگه ادم احسا ...

امیدوارم بتونم :)) سخته .. مغز و دلم یاریم‌ نمیده ...

آفرین بهتون ❤

مهم خودشه ... اگه بخوادت هرکاری واست میکنهه ... عزیزم ... من براتون دعا میکنم به هم برسین ... شمام ...

دعا میکنم برات❤❤

خودش گفته که ازدواج نمیکنه و داره از شهرمون میره....