2777
2789
عنوان

درد و دل :)

366 بازدید | 53 پست

این روزا دلم گرفته س خیلی ..

این روزا نه میتونم بخوابم نه بیدار بمونم ..

این روزا نه مادری دارم که دوستم باشه .. نه دوستی که هوامو داشته باشه ..

توی شهر غربت تنهاتر از همیشه م ..

قدر همو بدونین ...

این روزا روزهای سختی ان ..

اما میگذرن ..

برای حل شدن اوضاع زندگیم میشه دعا کنین ..

دعا کنین بازیجه نشم دوباره ... 

ببخشید درد و دلامو اینجا نوشتم ...

ایشالا همه عشق ها پایدار باشه ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله به زوديمشكلات حل شه

اللهم صل علي محمد وال محمد

منم خيلي دلم گرفته

ي وقتهايي هيچكس نيست ادم دردشو بگه سبك شه

مامانم كه به اندازه كافي غم و غصه داره، جا براي من نيست

دوست و رفيقها هم كه همه بچه دارن، من اگه حرفي بزنم فكر ميكنن دارم حسودي شونو ميكنم

اما من فقط دلم ميخواد با يكي حرف بزنم بلكه سبك شم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام سانی جون من در جریان تایپک های قبلیت هستم 😥😥😥

دیشب پیام داده میگع داستان منو تو ته نداره زمان میخواد ! شیوه ی جدید پیچوندن :))

گفتم‌من اینطور فکر نمیکنم ..

ته دلم دوسش دارم

سلام سانی جون عزیزم برات دعا میکنم منم مجردم و شدیدا حالم دگرگونه دیشبم تاپیک زدم عین تووو....

مادرمم۴ ماهو ۶ روز فوت شده

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
سلام سانی جون عزیزم برات دعا میکنم منم مجردم و شدیدا حالم دگرگونه دیشبم تاپیک زدم عین تووو.... مادر ...

الهی بمیرم ... ایشالا روح مامانت همیشه شاد باشه ... خیلی ناراحت شدم ...