2777
2789
عنوان

درد و دل :)

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله به زوديمشكلات حل شه اللهم صل علي محمد وال محمد منم خيلي دلم گرفته ي وقتهايي هيچكس ني ...

منم برای شما دعا میکنم و صلوات میفرستم ..

همه ی ادما دارن از هم فاصله میگیرن .‌‌.

الهی بمیرم ... ایشالا روح مامانت همیشه شاد باشه ... خیلی ناراحت شدم ... 

خدا نکنه عزیزم

دیروزم واس همیشه عشقمو از دست دادم...همه چی تموم شد

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
دیشب پیام داده میگع داستان منو تو ته نداره زمان میخواد ! شیوه ی جدید پیچوندن :)) گفتم‌من اینطور فکر ...

بهترین کار بیخیال شدنه سانی جان

کم کم سعی کن ازش بدت بیاد اینجوری راحت بیخیالش میشی

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
خدا نکنه عزیزم دیروزم واس همیشه عشقمو از دست دادم...همه چی تموم شد

سحر دولتشاهی رو توی جشنواره فجر دیدم خیلی خوشحال شدم .. با وجود طلاقش چقدر تلاش کرده و محکم و زیبا بود ..

خدا بعضیا رو بیشتر اذیت میکنه چون میخواد قوی تر باشن :)

سحر دولتشاهی رو توی جشنواره فجر دیدم خیلی خوشحال شدم .. با وجود طلاقش چقدر تلاش کرده و محکم و زیبا ب ...

اره بهنوش طباطباییم همینطوره

اونا چون شهرتو محبوبیتو پول خیلی زیاد دارن واسشون راحتره

سحر دولتشاهی رو توی جشنواره فجر دیدم خیلی خوشحال شدم .. با وجود طلاقش چقدر تلاش کرده و محکم و زیبا ب ...

سخته ما هردو تا همو دیوانه وار میخواستیم ولی سرنوشت نخواست...

حال عجیبی دارم...گنگ و نامفهوم...ولی همیشه به عنوان دختری قوی و صبور شناخته شدم....طاقت میارم

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
سخته ما هردو تا همو دیوانه وار میخواستیم ولی سرنوشت نخواست... حال عجیبی دارم...گنگ و نامفهوم...ولی ...

جز طاقت آوردن نمیشه کاری کرد ... زود قضاوت نکن ... شاید دوریتون موقته ... چندوقت باهم بودین ؟

من حتی یه دوست ساده نداشتم بش حرفامو بزنم که اومدم اینجا ... :) 

سانی جان اگه به خاطر یه پسر هست . هیچ وقت خودتو ناراحت نکن . اصلا ارزش نداره که برای با تو موندن بخوای بهش بگی دوست دارم وقتی خودش میگه تموم 

این کار رو مطمئن باش الان داری از روی احساساتت میکنی چند سال دیگه پشیمون میشی . 

الان تو یه سنی هستی که احساساتت بیشتر از عقلت بهت غلبه میکنه . اگر میتونی حتما حتما یا با مادرت مشورت کن و یا با یک مشاور . مطمئن  باش او بیرون هیچ کسی نیست که به دختری به سن شما رحم کنه . 

من هم خودم این دوران رو گذروندم . طبیعی هست ولی الان که بهش فکر میکنم میبینم خییلی حالا اشتباه کردم . 

امیدوارم همیشه موفق باشی

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
سخته ما هردو تا همو دیوانه وار میخواستیم ولی سرنوشت نخواست... حال عجیبی دارم...گنگ و نامفهوم...ولی ...

تازه کات کردین؟؟؟

هنو داغی دختر ی هفته دیگه از این حرفا نمیزنی

اولش ادم باورش نمیشه

بعد تو گنگیه شدیده بعد میخاد سرحالوبیخیال باشه بعد دلتنگیه میاد سراغت بعد همش بهش فکرمیکنی بعد همش اشکو اشکو اشک

البته از خدامیخام اینجوری نباشه راحت کناربیای