بله ۵ تا بی بی چکم منفی شد.... هیچ علایمی جز یکم حساس شدن سینه هام و کاهی درد کردن تخمدان چپم نداشتم ...
منم همین علایم را دارم زیر شکمم درد دارم و سینه هام هم حساس شده و درد میکنه ولی هرچی بی بی چک میزنم منفی میشه .امروز پنج روز عقب انداختم . راستی بتاتون چند بود و سونو چند هفته نشون داد
منم همین علایم را دارم زیر شکمم درد دارم و سینه هام هم حساس شده و درد میکنه ولی هرچی بی بی چک میزنم ...
عزیزم من بعد یه هفته عقب افتادن بتام ۴۲ بود گفتن چون کمه و نشونه اینه که دیر لقاح انجام شده بی بی چک منفی نشون داده... سونو هم هیچی نشون نداد چون خیلی کوچیک بوده قطعا... دکترم گفت دفعه بعدی بتات حدااقل ۱۰۰ باشه بارداریت قطعیه... منم بتام ۱۳۲ شد حالا باید صبر کنم چون میگن بتا زیر ۲۰۰۰ چیزی نشون نمیده تو سونو... بعضیا میگن بتا پسر دیر میره بالا ولی چه میدونم خدابزرگه ایشالا
سلام.دوستان26سالمه و حدودا7 ماهه پریودام سر موعد حتی از نظر ساعت بوده.الان 7روزه ازموعدم گذشته پریود نشدم.سینه هام مثل پریودیم باد کرده بزرگ شده مخصوصا سمت راستی ولی دردی نداره.فقط زیر دلم مثل پریودی یه حالتایی دارم.سه بار بیبی چک زدم حتی این روز هفتم تاخیرم منفی شد.بنظرتون باردارم؟چند روز دیگه باز بیبی چک بزنم؟