2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قبلا سابقه نداشتی اینجور عقب بزنی..تخمدان تنبل داری..

من دوماهه اقدامم ماه اولی جلو انداختم اما این ماه عقب پریودامم بین۲۸ روزه یا۳۰ روزه اس به نظرتون تنبلی تخمدان دارم

میشه واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات بفرستین 😘😘😘
من دوماهه اقدامم ماه اولی جلو انداختم اما این ماه عقب پریودامم بین۲۸ روزه یا۳۰ روزه اس به نظرتون تنب ...

طبق تجربه بقیه میگن‌جلو عقب انداختن خیلی نشونه خوبیه...برای باردار شدن

من دوماهه اقدامم ماه اولی جلو انداختم اما این ماه عقب پریودامم بین۲۸ روزه یا۳۰ روزه اس به نظرتون تنب ...

دوماهه همش پس مطمعن باش یکی دوماه دیگ شدی رحمت داره اماده میشه   من ماه اول 5 روز ماه دوم 11 روزعقب زدم ماه سوم ب موقع شدم ماه چهارمم حامله شدم

من هم پریودیم هر ماه منظم بود همیشه 28 روزه بودم تا اینکه برای بارداری اقدام کردم چهار ماه پشت سر هم روز 13 پریودی رفتم سونو مشخص شد یک ماه فولیکول بالغ دارم اما یک ماه دیگه نداره با اینکه همیشه منظم بودم اما گویا تخمدانم تنبلی خفیفی داره که هر دو ماه یک فولیکول بالغ تولید میکنه 

عزیزم ایشالله خدا تا عید یه نی نی دوقلو بهت بده یه دختر یه پسر امیییین

ان شاءالله عزیزم برام دعا کن ممنون

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بچه ها اگ ب دعا اعتقاد دارین ی نمازی هست بزارم براتون بااعتقاد بخونین انشالله حاجت روا شین من این ما ...

اره بزار

ختم حمد

۴۰تا ناس

سلام

دو رکعت نماز میخونید برا ام البنین بعد 1000 تا صلوات نذر میکنید 100 تاشو بعد نماز میگید ولی 900 تای اون رو گرو نگه میدارید وقتی حاجت گرفتید اون 900 تارو میگید تو این مدت هم باید تسبیح رو به قبله اویزون باشه

نماز خیلی مجربیه من به هر کی گفتم ازش حاجت گرفته خودم هم بزرگترین حاجتم رو از همین نماز گرفتم

ختم حمد ۴۰تا ناس سلام دو رکعت نماز میخونید برا ام البنین بعد 1000 تا صلوات نذر میکنید 100 تاشو ...

مرسی گلم