2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😣😣

459 بازدید | 61 پست

سلام خانوما ۳ روز از موعودپریم گذشته ولی بی بی چک منفی بود میشه بگین چند روز بعد از عقب افتادن پریود بی بی چک مثبت میشه

میشه واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات بفرستین 😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش بدی خیلی بهتره  از بلاتکلیفی بیرون میای

اخه میخوام اول بی بی مثبت شه بعد برم میترسم اونم منفی شه

عزیزم من بعد یه هفته هم بی بی چکم منفی بود اخر رفتم ازمایشو مثب بودو باردار بودم فقط بتام پایین بود یعنی دیر لقاح صورت گرفته ایشالا شماهم بارداری اگه تا شنبه نشدی برو از بده ایشالا بارداری فقط استرس به خودت نده

عزیزم من بعد یه هفته هم بی بی چکم منفی بود اخر رفتم ازمایشو مثب بودو باردار بودم فقط بتام پایین بود ...

وای واقعا کاشکی منم حامله شم

برای منم منفیه 14 روزه ازپری خبری نیست اما منفیه😭😭😭

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عزیزم من بعد یه هفته هم بی بی چکم منفی بود اخر رفتم ازمایشو مثب بودو باردار بودم فقط بتام پایین بود ...

ممکنه بعد 14 روز همچنان منفی بزنه ولی مثبت باشه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"