2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 74 پست
منظورش اینه داداشتم ببینه برخورد زنشو

اسی انگار اصلا توی باغ نیست .... اصلا متوجه نشد برای چی اون کاربر اینو گفت 😐😐😐

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خوب مامانت راست میگه او احمق زنداداشته با این رفتار داره نشون میده که دوست ندار مادر بره اونجا اون و ...

نمیدونم   مامانم خیلی ساکته بخدا هنوز حرفی به هیچکدوم از عروساش نزده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها از رفت و آمد و مهمونی خوششون نمیاد ... هروقت داداشت خونه بود مامانت بره خونشون 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

همین پیش داداشم حرف نزده میگم مامان یه کله میگفتی چرا ساکتی که داداش متوجه بشه فقط برگشته خونه و گری ...

خوب مامانت باید به داداشت یواش بگه 

اومدم زنت اصلا صحبت نکرد 

شما اصلا هیچی نگو

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
وقتیم نمیره داداشم ول کن نیست میگه نمیای خوشت از ما نمیاد گیر کرده این وسط

خب بگه کاردارم یا بگه من پام درد می‌کنه کمرم درد می‌کنه

نمیتونم بیام.برادرت چه اصراری داره مادرت بره خونشون

خوبه دیگه گفتی دو_سه روز یه بار سر میزنه

شاید اصلا زن داداشت برای همین ناراحته

نمیدونم مامانم خیلی ساکته بخدا هنوز حرفی به هیچکدوم از عروساش نزده

همیشه همینه آدم خوب یه گاو گیرش میاد من باشم اونجا دیگه نمیرفتم پسرمم کله میکرد علتشو میگفتم والا قرار نیست بنده خدا هر رفتاری رو تحمل کنه چون مادر میخواد تو زندگی بچه اش اختلاف نیفته 😖😖

خب اگه خوشش نمیاد پیش داداشم نگه مامانت چرا نمیاد مارو دوست نداره آدم دو رو

منم گفتم که وقتی مادرت بره که داداشت تو خونه هست ... آدم هرچقدرم دو رو باشه اگر از یکی خوشش نیاد نمیتونه تظاهر کنه که خوشش میاد... اون موقع برادرت متوجه میشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بخدا پیش داداشم اینجوریه ولی چند وقته اصلا رفتارشو نمیبینه

ششاید زنش با همه اینطوریه و داداشت زنش رو میشناسه  و میدونه خودش اینطوریه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/