2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 74 پست
منم زن داداش دارم خونهامون کنارهمیم مسافرت جای بره ن خداحافظی بلده ن موقع برگشت سلام احوال پرسی مث ...

احتمالا عروستون

دوست نداره نزدیک شما زندگی کنه برادرتان مجبورش کرده 

والا اونم بلده و با شما دشمن نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز ب مادرت بگو نره دیگه هفته ای ۳ بارم زیاده خدایی ،بگو بجاش مادرت زنگ بزنه ب داداشت ک بیاد خونتون ،برادرت میاد خونه مادرش ولی مادرت خونه پسرش تنها نیس خونه عروسشم هست ،این رفتار عروستون یعنی اینکه دوسنداره .... 

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

احتمالا عروستوندوست نداره نزدیک شما زندگی کنه برادرتان مجبورش کرده والا اونم بلده و با شما دشمن نیست

ن بابا زمین خونه پدرم دادشون مگه خودشان میتونن خونه بگیرن بعد اینقدر برادرم اززنش حساب می‌بره

عزیز ب مادرت بگو نره دیگه هفته ای ۳ بارم زیاده خدایی ،بگو بجاش مادرت زنگ بزنه ب داداشت ک بیاد خونتون ...

خب خدا لعنتش کنه چرا پیش داداشم میگه مادرت خونه اونیکی پسرش می‌ره خونه ما نمیاد فرق میزارهوقتیم می‌ره اینجوری رفتار میکنه

خوب چرا بهت برمی خوره دارم واقعیت رو مبگماتفاقا همش دوست دارن نزدیک من زندگی کنن و با من مسافرت برن ...

مامان من خودشو سربار کسی نمیکنه هیچوقتم باهاشون مسافرت نمیره حتی واسه شام و نهارم تا دعوت نکنند نمیره  مامانم خیلی تنهاست سه چهار روز یه بار ده دقیقه بره تو حیات خونه پسرو عروسش زیاده  خدا اندازه دلهاتون واستون بخواد

مامان من خودشو سربار کسی نمیکنه هیچوقتم باهاشون مسافرت نمیره حتی واسه شام و نهارم تا دعوت نکنند نمیر ...

اگه مامان خدا بیامرزم هم بود به خدا بهش میگفتم بدون زنگ هبجا مخصوصا خانه عروس نره 

خودمم بدون اطلاع نمیرم 

خب خدا لعنتش کنه چرا پیش داداشم میگه مادرت خونه اونیکی پسرش می‌ره خونه ما نمیاد فرق میزارهوقتیم می‌ر ...

شاید منظور عروستون ماهی ی بار بوده ن هفته ای دوسه بار انقدر نفرین کردن نداره بعدم مادرشما ب عنوان ی بزرگتر نباید بد عروستون رو پیش شما بگه ک کدورت پیش بیاد باید اگر خیلی ناراحت بود و اتفاق مهمی بود فقط ب برادرتون بگه و حلش کنن 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

شما فک کن ی روز پریودی حتی حال نداری موهاتوشونه کنی خونه بهم ریخته نتونی پاشی ظرف بشوری و فقط بخوای استراحت کنی بعد یکی بی دعوت پاشه بیاد خونتون اونم یکی مثل مادرشوهر ک رودروایسی هم دارید باهاش خوب ناراحت میشید دیگ بی دعوت هرجایییی رفتن اشتباهه من خونه مادر خودمم بی دعوت نمیرم

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

خودت فک کنم ازدواج نکردی هنچز وقتی ازدواج کنی متوجه میشی وقتی ی شب نخوابیدی حالت بد بوده مهمون داشتی یا هرچی دیر بیدار میشی و اون روز حال نداری حتی حموم بری همه چی ب هم پیچ خورده بعد در میزنن ی ادمی ک تا خدا باهاش رو دروایسی داری اومده سر بزنه 

خب خدا لعنتش کنه چرا پیش داداشم میگه مادرت خونه اونیکی پسرش می‌ره خونه ما نمیاد فرق میزارهوقتیم می‌ر ...

خونه هیچکدونشون نره ...زنداداشتم متاسفانه دورو و....هست

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

یا مهمون دعوت کردی منتظری برسن درو باز میکنی فکر میکنی مهموناتن بعد میبینی مهمون ناخوندس مطمعنم ناراحت میشی یا قرار میذاری جایی بری کلی براش برنامه چیدی بهو میبینی در زدن برنامه هات کنسل میشه بجای گارد گرفتن ی کم فکر کنید اون بنده خداام حق داره البته بی احترامی توخونه خودش درست نیستا نمیپسندم