2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز مامانم گریه کرد بهش گفتم نرو خودم به داداش میگم که دلیلش چیه ولی دلم نمیاد داداشم ناراحت بشه

به نظرم بگید بهتره ، البته خود مادرتون بگن  بهتره

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
مامانت خیلی زیاد میره .دوسه روز یکبار میشه حداقل هفته ای سه باراز برادرتان سوال کنید خودش دوست داره ...

باهاتون موافقم بابا دلیلی نداره هفته ای دوسه بار بخدا من بامادرشوهرم ۴_۵ساله ی جاام کلا ۳بار دعوت کردم اومده خونم وتمام شوهرمم اعتراض نمیکنه چون مهمون بیاد زحمتا رودوش منه و پس من باید تصمیم بگیرم 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

کجا زندگی میکنین ک هفته ای دو سه بار از نظرتون زیاد نیس‌؟ب مادرت بگو سنگ جای خودش سنگینه،مادرت بشینه ...

عزیزم پشت کوه زندگی نمیکنیم که نمیره مزاحم بشه   چه حرفایی میزنید من نمیتونم یه چیزایی رو بگم چون نمیخام کسی بشناسه  هفته ای دوبار کلن نیم ساعت اونم یه وقتایی کاری داشته باشه  آدمی که شعور نداشته باشه یه سلام بده  اصلا فک کنه همسایه ست سختشه 

امروز مامانم گریه کرد بهش گفتم نرو خودم به داداش میگم که دلیلش چیه ولی دلم نمیاد داداشم ناراحت بشه

اتفاقا بگو‌ب برادرت حتمااخرسم بگو ک مامان بزرگتره درست نیست هفته ای سه بار بیاد اونجا واقعا زیاده شما بیاید ب مامان سربزنید ک بفهمه کار خودشم اشتباهه هی ب مامانت میگ بیا

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

وقتی داداشت اصرار میکنه بیاین و فلان. لهش بگین ظاهرا خانومت رفت آمد زیاد دوس نداره.. تو زود به زود بیا. برادرت بیاد سر بزنه بهتره

و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)

منم زن داداش دارم خونهامون کنارهمیم  مسافرت  جای بره ن خداحافظی بلده ن موقع برگشت سلام احوال پرسی مثلا هرساله می‌ره مشهد استوری میزاره متوجه میشیم بچهاش میبرسیم میگن دوروزرفته

عزیزم پشت کوه زندگی نمیکنیم که نمیره مزاحم بشه چه حرفایی میزنید من نمیتونم یه چیزایی رو بگم چون نم ...

چقد مقاومت داری! قبول کن هفته ای سه بار خیلی زیاده،مادرت و برادرت دوس دارن همو ببینن تو خونه ی مادرت همو ببینن،چ اصراریه برید ور دل عروس