2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که من هر نظری هم بده عکسش عمل میکنم😁😁

😂😂😂😂

مادرشوهرم خوبه مهربونه ب قول خودش میگه دوست دارم تا ببینم چی تو دلش میگذره😂فقط اگه انقد حق انتخاب ب پسراش نده منم دوسش دارم😂😂پسر دوسته خیلییییی

بیاد کارامو کنه 

کنیز خونم باشه غذا بپزه جارو کنه گردگیری کنه پول هم برای پسرم در بیاره عروسی هم جمع و جور با ۲۰ تومن تموم بشه هیچی هم نخواد 

از طرف مادرهمسر سابقم 

#جدی

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

اینجا همه مادر شوهرا مار غاشین و عروسا نازنین،  غافل از اینکه مادر خودشون مادر شوهر یکی دیگس و خودشون مادر شوهرای آینده

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

😂😂😂😂مادرشوهرم خوبه مهربونه ب قول خودش میگه دوست دارم تا ببینم چی تو دلش میگذره😂فقط اگه انقد حق ...

ببین عزیزم اگه واست خرج میکنه کادوی خوب میخره یعنی واقعا دوست داره ولی اگه فقط حرف میزنه بدون الکیه

چه خوب .البته همه مادر شوهرا همینو میگن ولی درعمل اینطوری نیست

اینکه عروس پرست باشی خوبه؟ اینکه دخترت رو تو خونه به خاطر عروس راه ندی خوبه.  .... اینکه از حق دخترت بزنی بدی به عروس خوبه...... نه واقعا هستند مادرم و مادرش. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍