2777
2789
عنوان

کیست تخمدان و احتمال بارداری

177 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من اخرین پریودم 17 دی بوده و البته همیشه خیلی نامنظمم و کیست تخمدان دارم. اگه دارو هم بخورم به زور 32 34 روز ی بار پریود میشم الان دوماهه اقدام به بارداری کردم ماه اول سر 36 روز پریود شدم و این ماه هنوز نشدم میترسم بی بی چک بذارم منفی باشه.

قبل اقدام دکتر رفتی؟با وجود کیست احتمال بارداری پایین میاد.اول باید اونو درمان کنی.ایشالا که باردار ...

دکتر چند بار رفتم بهم میگه برای بارداری اقدام کن. ولی هیچ کار خاصی نگفت بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اقدام دکتر رفتی؟با وجود کیست احتمال بارداری پایین میاد.اول باید اونو درمان کنی.ایشالا که باردار ...

فقط گفت وزنتو کم کن واسترس نداشته باش که هردوتاش برا من اصلا نمیشه

دکتر چند بار رفتم بهم میگه برای بارداری اقدام کن. ولی هیچ کار خاصی نگفت بکن

پس لابد شرایطت خوب بوده که گفته اقدام کن.ولی کیست تخمک گذاری رو مختل میکنه و باعث میشه کیفیت تخمک پایین بیاد.البته دو ماه اقدامم خیلی کمه،باید صبور باشی

فقط گفت وزنتو کم کن واسترس نداشته باش که هردوتاش برا من اصلا نمیشه

ولی هر دوتاش خیلی خیلی مهمه.همت کن و وزنتو با ورزش بیار پایین.استرس همه سمه.قبول کن که ممکنه طول بکشه تا باردار بشی و حتی تا یکسال انتظار طبیعیه.زندگی عادی خودتو داشته باش و سعی کن به این مسئله فکر نکنی

[QUOTE=53775036]پس لابد شرایطت خوب بوده که گفته اقدام کن.ولی کیست تخمک گذاری رو مختل میکنه و باعث میشه کیفیت تخمک پا ...[/Qمرسی عزیزم بهم انرژی دادی. دعا کن بی بی چک مثبت باشه شاید فردا صبح گذاشتم

ولی هر دوتاش خیلی خیلی مهمه.همت کن و وزنتو با ورزش بیار پایین.استرس همه سمه.قبول کن که ممکنه طول بکش ...

به نظرت ی دکتر تغذیه برم برا کم کردن وزن خوبه؟ امکان ورزش برام کمه از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر سرکارم بعدشم خسته و هزارتاکار خونه

به نظرت ی دکتر تغذیه برم برا کم کردن وزن خوبه؟ امکان ورزش برام کمه از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر سرکارم ب ...

آره دکتر تغذیه هم خوبه.ولی من در مورد افرادی که اضافه وزن و کیست داشتن از خیلیا شنیدم که ورزش خیلی موثره