2777
2789
باشه عزیزم موعد بعدیم ۴ اذر  این ماه روحیه ام خوب نیست نمیتونم اقدام کنم  امیدوارم خدا ب ...

گلم دنیا به آخر نرسیده که؛ بلاخره نوبت شما هم میشه که مامان بشی

خودتو نباز ؛ اقدام کن ولی تفریحی نه مصرانه

خدایااا شکرررت👨‍👩‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارادل جانم

عزیزم، من سهم امروز رو خوندم، الهی خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده❤️🙏

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏
مرسی ماهدون عزیزم⚘؛ ایشالا این ماه هممون مامان بشیم

انشاللهههههههه

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏
بچه ها من مشکلاتم ایناست تنبلی تخمدان. ترشح از سینه. هورمون مردانه بالا درمان های غیردارویی چیه که ...

اینایی که گفتی همش بخاطر تنبلی تخمدان بوجود اومده

✅ راهکارهای درمان تنبلی_تخمدان

🔻جوانه ی گندم ( هروز یک قاشق غذا وری +شیر گرم محلی) در صبحانه میلشود

🔻حتما حلیم با گوشت گوسفند در هفته سه روز مصرف شود .

🔻عرق یونجه+خارخاسک+رازیانه  مصرف کنند .به شرطی طبیعی و بدون اسانس باشد 

🔻پنج انگشت دم کنید بخورید و عسل اضافه شود .

🔻با غذا حتما سبزی نعناع و تره مصرف شود .

🔻روزانه یک هویج خورده شود .تخم هویج و تخم کرفس به صورت دمنوش مصرف شود .

🔻خوردن ترب و شلغم در طول درمان الزامی است .

🔻حتما به عنوان یک میان وعده (نخود+#لوبیا+باقالی) پخته شده و مصرف شود .

🔻سبزی #کرفس و #تخم کرفس بسیار موثر است .

🔻زاج و روغن #زیتون خالص میتونید در ایام پاکی در واژن تزریق کنید(که البته عفونت را هم از بین میبرد )با نظر پزشک 

🔻#سیاهدانه  ۱۵۰ گرم از عطاری بخرید خوب بکوبید و فوری بریزید تو ۲۵۰ گرم عسل هر شب قبل از خواب یا صبح ناشتا دو قاشق بخورید به مدت ۴۵ روز  

🔻#زعفران و #زیره باید به حد اعتدال مصرف شود .🔻مصرف #گلاب باید به کمترین مقدار برسد .

🔻خوردن سیر ، و #پیاز ، برای افرادی که ناراحتی چشمی ندارند ، بسیار موثر است .

🔻خوردن #خاکشیر روزانه یک لیوان هرگز فراموش نشود .🔻هنگام طبخ غذا حتما از #ادویه ی (فلفل +دارفلفل) استفاده شود .

🔻دو مشت #انجیر را به مدت سه الی چهار شبانه روز در آب بخیسانید ، تا آب قوت انجیر را بگیرد . آب آن را صاف کرده با عسل و دارچین و زنجلیل قوام آورید . تا به صورت شربت در آید . از این شربت در طول روز مصرف کنید .🔻فندوق ، #پسته، بادام حتما به عنوان تنقلات مصرف شود .

🔻همراه غذا زیتون خورده شود .

🙇‍♀درمان خانگی تنبلی_تخمدان#  

🍃مصرف مکمل #دارچین به منظم شدن سیکل #قاعدگی در تنبلی تخمدان کمک میکند و همچنین مقاومت به انسولین را بهبود میبخشد.روزانه 1ق چای خوری همراه با یک لیوان آب گرممیل کنید.

🍀درمان گیاهی تنبلی تخمدان با پونه

پونه بطور مثبتی روی سطح پروژسترون پایین تاثیر میگذارد و سطح آندروژن بالا را کاهش میدهدپونه به چرخه قاعدگی کمک میکند و فعالیت بیش از حد کبد را کاهش میدهد.

🔴 درمان گیاهی تنبلی تخمدان 

💟 گل صدتومانی به عنوان دارو برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید مصرف می شود، اما اگر با شیرین بیان باشد می تواند علائم تخمدان پلی کیستیک را از بین برده و به باروری کمک کند.

خدایااا شکرررت👨‍👩‍👧