2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم میخواد کلیدر رو بخونم ولی خیلی گرونه دست دومش ۹۰۰

نسخه انلاین بخون. من هرچی کتاب خوندم از برنامه ها خوندم چون خیلی گرونه درکل

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
من خوندم. موضوع محوریش هم خیانت و ظلم به زن هست

مرسی عزیزم میشه داستانو اسپویل کنی؟هما بعدا عاشق مرده که صاحب نونوایی بود میشه یا از قبل ازدواجش عاشقش بود

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
عزیزم اسپویل میکنی؟

چیز خاصی نداره 

هما که سید رو تصاحب کرده کامل اهو بیچاره که هیچ 

بعد کشمکش  هما و آهو 

هما اول سید به خاک سیاه مینشونه بعدم ولش میکنه میره 

یکسال هم به صورت حرام خونخ سید میمونه چون یه طلاقش کرده بود 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چیز خاصی نداره هما که سید رو تصاحب کرده کامل اهو بیچاره که هیچ بعد کشمکش هما و آهو هما اول سید به خ ...

سه طلاقش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یادم نمیاد ده سال پیش خوندم فقط یادم میاد به زن برادرش میگفت یه دختر میخوام مثل خودت باشه. مردم تو د ...

با اون به زنش خیانت کرد

چیز خاصی نداره هما که سید رو تصاحب کرده کامل اهو بیچاره که هیچ بعد کشمکش هما و آهو هما اول سید به خ ...

عزیزم هما از کجا سرو کله ش پیدا شد؟