2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگم داستانو میشه اسپویل کنین

کتاب قطوریه

داستان قدیمی از  مردی ک زن و فرزندان خوبی داره ولی میلغزه و به همسرش خیانت میکنه و...

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
فیلمم داره مگه؟قبل انقلابیه؟ داستانشو اسپویل میکنی؟

داستانش خیلی ناراحت کنندس من تا یه مدت هر نونوایی که میدیدم میخواستم بالا بیارم روش😂الانم بدم میاد از این صنف

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

عزیزم اومدم برات بگم که دیگه دوستان زحمتشو کشیدن...

هما هم میومده نانوایی برای  خرید نان که آشنا میشن...میخواسته بهش کمک مالی کنه که دلش براش میره

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
کتاب قطوریهداستان قدیمی از مردی ک زن و فرزندان خوبی داره ولی میلغزه و به همسرش خیانت میکنه و...

مرسی عزیزم

اون موضوع خیانت برام جای سوال داشت

هما زنی که باهاش خیانت میکنه هست؟بعد این زن از قبل عاشق مرده بوده؟از کجا پیداش میشه و چه نسبتی داره با مرده؟

و اینکه اول مرده عاشقش میشه یا هما اونو اغوا میکنه؟

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
عزیزم اومدم برات بگم که دیگه دوستان زحمتشو کشیدن...هما هم میومده نانوایی برای خرید نان که آشنا میشن ...

مرسی عزیز دلم سوالام زیاده

هما با نقشه قبلی میاد تو نونوایی؟

کدوم اول عاشق میشن مرده یا هما؟

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
مرسی عزیز دلم سوالام زیادههما با نقشه قبلی میاد تو نونوایی؟کدوم اول عاشق میشن مرده یا هما؟

هما نقشه نداشته ...خود حاجی دلش میره براش از بس خوشگل بوده...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
مرسی عزیزماون موضوع خیانت برام جای سوال داشتهما زنی که باهاش خیانت میکنه هست؟بعد این زن از قبل عاشق ...

زنه بیوه همسایه است، بله اون عشوه گری میکنه و مرده ک کلا آدم تیپ مردونه و خشن بوده رو اغوا میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜