2777
2789
عنوان

حس شیشم خیلی خیلی قویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 311 پست

اسمم فاطمه هست بگو همسرم ب من وفادار است ؟؟؟

و اینکه من آینده ام خوبه با همسرم ی بچه هم داریم ؟؟؟

و اینکه سمت معلمی برم یا خیر ؟

خواهش میکنم این س سوال رو جواب بده

من خیلی استرسی هستم 

آخه همسرم خیلی دروغ ب من میگه یا پنهان کاری یا همش خانوادشو خیلی دوست داره پدرو مادر و خواهر و برادر اش و براشون همه کار می‌کنه اما برا من و بچم خیلی کم .

میخام بدونم آخه علت این کاراش چیه ؟

شاغل میترسم که نکنه توقع همسرم باعث شه ک حقوقم رو بگیره آخه خیلی میگه ک برو سرکار ک دست کمکم بشی و میترسم دعواها بیشتر بشه

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدودجت خوبه فقط تلاش میخووایییی خودت خیلی سردرگمی

تلاش گلی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اسمم فاطمه هست بگو همسرم ب من وفادار است ؟؟؟و اینکه من آینده ام خوبه با همسرم ی بچه هم داریم ؟؟؟و ای ...

بروسرکار خیلی نشستی توخونه 

شوهرت خیلی دوست داره بچت هم خیلی مرزوقههه پنهان کاری بخاطر ترس از شما خانوادشو ول کن بچسب ب زندگیت شوهرت خیلی خوبه

بروسرکار خیلی نشستی توخونه شوهرت خیلی دوست داره بچت هم خیلی مرزوقههه پنهان کاری بخاطر ترس از شما خان ...

دوس دارم برم سرکار اما همش همینجوری با کارا خونه و بچه داری وقت کم میارم و استرس دارم .

چرا پنهان کاری برای ترس از من گلم ؟

ب نظرت پس ب شوهرم مشکوک نباشم ؟؟؟

آخه ما حتی تا مرز طلاق رفتیم و اون اصلا جلو نیومد آخر خودم برگشتم برا همین فک میکنم دوستم نداره‌

یا همش فک میکنم ب بقیه خانم ها یا خانم خاصی خیلی نگاه می‌کنه و ب رفتارهاش اهمیت میده 

نمی‌دونم و یا خیلی خسیس هست برا من و بچه خیلی .

من خیلی استرسی شدم ممنون میشم جوابم بدی 

خدا خیرتون بده هر چی حس میکنم از من و همسرم و فرزندم و آیندمون بگی .

برات ی این الکرسی خوندم گلم حاجت روا بشی گلم 

بروسرکار خیلی نشستی توخونه شوهرت خیلی دوست داره بچت هم خیلی مرزوقههه پنهان کاری بخاطر ترس از شما خان ...

ب نظرت با خانوادش چطور رفتار کنم ؟؟؟! آخه خیلی میخان صدمه بزنند ب زندگیم قشنگ معلومه .

دوس دارم برم سرکار اما همش همینجوری با کارا خونه و بچه داری وقت کم میارم و استرس دارم .

چرا پنهان کاری برای ترس از من گلم ؟

ب نظرت پس ب شوهرم مشکوک نباشم ؟؟؟

آخه ما حتی تا مرز طلاق رفتیم و اون اصلا جلو نیومد آخر خودم برگشتم برا همین فک میکنم دوستم نداره‌

یا همش فک میکنم ب بقیه خانم ها یا خانم خاصی خیلی نگاه می‌کنه و ب رفتارهاش اهمیت میده 

نمی‌دونم و یا خیلی خسیس هست برا من و بچه خیلی .

من خیلی استرسی شدم ممنون میشم جوابم بدی 

خدا خیرتون بده هر چی حس میکنم از من و همسرم و فرزندم و آیندمون بگی .

برات ی این الکرسی خوندم گلم حاجت روا بشی گلم

دوس دارم برم سرکار اما همش همینجوری با کارا خونه و بچه داری وقت کم میارم و استرس دارم . چرا پنهان کا ...

فدات مهربونم خیلی دوست داره رابطتون کمی سرد شده اصلن من الان دوسال ازدواج کردم بقران شوهرم هرزنی روببینه زل میزنه مردهاهمینننن مازن هاهمینیم پس گلم اصلن سعی کن زندگیتونوحفظ کنی شوهرت روسمتت بکشی