2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کآش درمان داشت دردمون دارم میمیرم دیگه😭

ببین عزیزم ی شبه نمیشه . روزی ۲ ساعت در سکوت کامل صدا هیچی نباشه بشین چشمات ببند هیج فکری نزار ب ذهنت بیاد .   قرص منیزیم هم از داروخانه برو بخر   خیلی خوبه برا وسواس 

.

ببین عزیزم ی شبه نمیشه . روزی ۲ ساعت در سکوت کامل صدا هیچی نباشه بشین چشمات ببند هیج فکری نزار ب ذهن ...

مرسی عزیزم 

هیییییچ دارو و درمانی منو خوب نکرد ک هیچ بدترم کرد 

عه عزیزم شما

حالت خوبه 

بهت کتاب معرفی کرده بودم 

دارو هم میخوری؟ 

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

دکتر اعصاب رفتی ؟

اره خیلی سال هاست دارو میخورم 

ذهنم دیگ رد داده میگه تو جانشین خدایی و با افکارت مرگ عزیزانت رو تعیین میکنی باید هر لحطه و همه جا مواظب افکارت باشی اگر چیزی ازت خواست بدرستی انجام بدی وگرنه عزیزات میمیرن

عه عزیزم شماحالت خوبه بهت کتاب معرفی کرده بودم دارو هم میخوری؟

هر کی هر کتابی معرفی کرد یا خلاصه خوندم یا خودشو یا اینکه از قبل خونده بودم عزیزم من کتاب زیاد خوندم کارم از اینا گذشته خواهر

اره خیلی سال هاست دارو میخورم ذهنم دیگ رد داده میگه تو جانشین خدایی و با افکارت مرگ عزیزانت رو تعیین ...

وای   عزیزم راه چارت  فقط یوگا  و آرامش ذهنه 

حتما قرص منیزیم بخر   شاید کمبود داری 

.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز