2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
منم دین اسلام رو قبول دارم ولی به دستوراتش عمل نمیکنم نه اینکه خطاکار باشم ها

قبول دارید ولی ایمان ندارید(:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جای قرآن. خدا از پوشش نگفته ولی تا دلت بخواد از حق الناس گفته جای از قرآن دیدی از تار مو هات بگه

به نظر من حق الناس مهم تر از حجابه چون حجاب فردیه ولی حق الناس نه

ولی حجاب توی قران اومده چیزی که نیومده چادره

فک کنم اون کتاب حجاب شرعی آرش ترکاشوند رو خوندید درسته؟😁

هیچ جای قرآن. خدا از پوشش نگفته ولی تا دلت بخواد از حق الناس گفته جای از قرآن دیدی از تار مو هات بگه

عزیزم من می‌خوام آیات مربوط به حجاب رو براتون بفرستم

یا درخواستم رو قبول کنید

یا بگید همینجا براتون می‌فرستم

بعدش منتظر نظرتون هستم♥️

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

به نظر من حق الناس مهم تر از حجابه چون حجاب فردیه ولی حق الناس نهولی حجاب توی قران اومده چیزی که نیو ...

اتفاقا چادر هم اومده..

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

نمیدونم اسمش رو چی میشه گذاشت

بله یعنی نداشتن ایمان. ایمان مرحله ای هستش که اعتقادات به عمل تبدیل می‌شه

برای اکثر ماها همون در حد اعتقاداته

خودمم نماز و روزه و غسل رو انجام میدم ولی حجابم کامل نیست 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

مثل منی. من به خودم میگم معتقد .اما مومن و یا مذهبی خودمو نمیدونم .منم واجبات رو انجام میدم پوششم جلف وباز نیست گاهی مانتو تا زانو. شال رو معمولی میزارم ،یعنی نه از قصد موهام رو بیرون میزارم و نه اینکه خیلی بپیچونم.دیگه گاهی خودش شل و ول میشه😄 

ولی مکانای مذهبی پوششم رو کاملتر میکنم

از اونجایی که حق الناس مهمتر از حق الله 

ادم بودن مهمتره 

خیلی از حاکمان شرع ما که الگوی مذهبی بودنن حتی خداهم گردنشون نمیگیره

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

نه چادر نیومدهو به همین دلیل چادر حجت نیستبلکه پوشش مستحب هستاکثر تفاسیر اون کلمه جلبابه جلابیب چیه ...

یه روسری بلند که تمام گردن و سینه رو میپوشونه

همینطور تو کلی احادیث نحوه حجاب گفته شده

سر همون فقهای شرع چادر روو پیشنهاد میدن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️