2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولی مذهبی ها موسیقی هم گوش نمیدنصورتشونو میپوشونن که هیچ کس نبینه حتی میگن صدامونم نامحرم نشنوهفا ...

حالا یک ساعت بشینیم ثابت کنیم اینی که شما دیدی مذهبی عادی نبوده مذهبی سنتی(متعصب)بوده😂

هیچ جای قرآن. خدا از پوشش نگفته ولی تا دلت بخواد از حق الناس گفته جای از قرآن دیدی از تار مو هات بگه

عزیزم معلومه تابحال قران رو نخوندی و شایدم خوندی ولی بی دقت

تا جایی که من یادمه قران دوبار از حجااب حرف زده یه جاشم خیلی خاص به پیامبر خطاب کردد که ای پیامبر به زنان و دختران خودت بگو جلبابها که یه نوع روسری بلند در زبان عربی هست رو بپشند این کار برای اینکه به عفاف شناخته شوند و مورد ازار قرار نگیرند بهتر است

هرچند حق الناس هم بخشیش به حجاب اختصاص پیدا میکنه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بجز مورد آخری مذهبی هستی.اگه همینطوری پیش بری بعدا اونم تغییر میکنه و کاملا مذهبی میشی انشاا...

پوشش کامل خیلی گرمه و همچنین سخته😂😅. ولی باز ممنون🌹

تو این جامعه که دیگه کسی حتی اسلام‌ رو قبول نداره شما مذهبی حساب میشی 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اقلا بگو چجوریه تا بشه نظر داد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

معمولی مذهبی ها موسیقی هم گوش نمیدنصورتشونو میپوشونن که هیچ کس نبینه حتی میگن صدامونم نامحرم نشنوهفا ...

اون کسانی که شما میگید مذهبی افراطی هستن 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

لطفا جمع نبندید

اون تفکرات مضخرف و افراطی بوده که از خدا هم جلوتر میزدند

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

خوب مذهبیها مگه کاری غیر از این میکنن

عزبزم منظور من این هست یکی میتونه مدام قرآن بخونه چادری سفت و سخت باشه مدام روزه و جلسه بزه اما غیبت کنه زخم زبون بزنه دل بشکونه مسخره کنه …… چیزی به وفور تو آدمای مذهبی نما میلینیم 

اما یکی حجاب نداره اما اهل غیبت این چیزا نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2790
2778
2791
2779
2792