2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
جنسیتت چرا خورده مرد؟بنظرم معمولی رو به مذهبی💙حجابتم درست کنی عالی میشه یه مومن واقعیکسی که باطنش ا ...

چقدر امضای قشنگی داری

خدا پشت و پناهت

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر طور میخوای باش بپوش بگرد همین که حق الناس گردنت نباشه غیبت نکنی دل نشکونی جات وسط بهشته

عزیزم شما تضمین میکنید؟

پوشش و رفتار در کنار هم هست💚

البته من طبق گفته ی خدا گفتم نمی‌دونم شما طبق چه چیزی گفتین...

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

جنسیتت چرا خورده مرد؟بنظرم معمولی رو به مذهبی💙حجابتم درست کنی عالی میشه یه مومن واقعیکسی که باطنش ا ...

حجاب سخته😂،میترسم نتونم از پسش بر بیام

کاربری پارسال بیشتر داداشم استفاده می‌کرد و سوال های دهم رو میپرسید(یه خط داریم و یه گوشی) و الان من بیشتر میام نی نی سایت😂

خیلی خوبه با این پوشش انقدر اعتقاد داری،

من فقط پوششم بسته است ،ولی از لحاظ قلبی و اعتقادی ،تقریبا صفره 

و حتی به دعا باور ندارم ،

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

چقدر امضای قشنگی داریخدا پشت و پناهت

ممنون عزیز دلم

💙💙💙

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

عزیزم شما تضمین میکنید؟پوشش و رفتار در کنار هم هست💚البته من طبق گفته ی خدا گفتم نمی‌دونم شما طبق چه ...

هیچ جای قرآن. خدا از پوشش نگفته ولی تا دلت بخواد از حق الناس گفته جای از قرآن دیدی از تار مو هات بگه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اسی همه چیت عالیه فقط پوششت هم اوکی کنی حله حلهه 

من میدونم از پسش برمیای چرا برنیای؟

چیزی که خدا خواسته رو حتما میتونی 

تو الان خوبی ولی باید ادامه بدی رو به کمال..

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

هیچ جای قرآن. خدا از پوشش نگفته ولی تا دلت بخواد از حق الناس گفته جای از قرآن دیدی از تار مو هات بگه

آره عزیزم من براتون مثال بیارم از قرآن درباره پوشش

قبول میکنید؟

منم خدارو دوستم میبینم از دوستم بیشتر میبینم رفیق میبینمش 🤣🤣 رفیق واقعی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

آدمی که یاد گرفته چجوری و با چه پوشش حالش خوبه 

و سعی کرده همون راه و توی زندگیش ادامه بده 

و این خیلی قشنگ هست که سبک زندگی مشخصی داری 

🌱❤️

این اسم هایی که انتخاب کردیم مذهبی معمولی قرتی باعث ایجاد تفرقه و تنفر شده که ای کاش از بین می رفت 

حجاب سخته😂،میترسم نتونم از پسش بر بیامکاربری پارسال بیشتر داداشم استفاده می‌کرد و سوال های دهم رو م ...

چه جالببب داداشت میومد ن ن سایت وای خدا😂😂😂😂😂

حجاب با مانتو سخت نیست چادر سخته ولی خب اجرش هم پسش خدا بیشتره من نمیگم چادر سرت کن ولی با همون کلاه و شال میشه حجاب کامل داشت

من اگر قرار باشه تموم اعتقاداتم بذارم کنار و یکیشو نگه دارم ترجیح میدم حجابو نگه دارم چون یه چیز اجتماعیه💙نه صرفا شخصی...

حالا برات چندتا عکس میفرستم ببین با مانتو هم میشه چقدر کامل و باحجاب بود😍🤌

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶