2777
2789
عنوان

عفونت بخیه های سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخیه هام‌و چرب هم‌میکردم بعد شستن و سشوار کشیدن ، ادامس کوهی رو داخل روغن داغ میریختن برام و توش زردچوبه میریختن ، (ادامس کوهی که ازدرخت بنه هس برا از بین بردن عفونت هست) (زردچوبه برای جای زخم هس که خوب بشه) ، بعد که سرد شد ، زیر شکمم رو روزی یه بار چرب میکردم ، زودی خوب میشه و عفونت نمیکنه

خواهرشوهرمم عفونت کرد و مجبور به تخلیه عفونت تو اتاق عمل شد

اما بعدش بخیه نکردن چون به نخ بخیه حساس بود بدون بخیه مرخصش کردن ولی چه دردی داشت ان شاءالله شما اینطور نباشی

منم بخاطر همین دردها بود که زایمان طبیعی رو انتخاب کردم و راحت بدون پاره کردن شکمم همون روز بلند شدم و کارامو کردم

میترسم برم دکتراخه سزارین های قبلی شوهرم بخیه هاموکشیدالان میبینه‌ میگه من نمیکشم برودکتریکی بهم گفت ...

هرکاری کنه باز بدون آسیب انجام میده ولی عفونت داره نباید کشیده بشه

خدا 

من بخیه هام‌و چرب هم‌میکردم بعد شستن و سشوار کشیدن ، ادامس کوهی رو داخل روغن داغ میریختن برام و توش ...

من ادامس کوهی دودمیکنم

شمابخیه هاتوکشیدی بعدچرب کردی

بله استراحت دارم ولی شکمم بزرگه میوفته رو زخم هوام گرمه

منم بخیه هام عفونت کرده بود ولی من همش کار میکردم . چند روز دیرتر رفتم کشیدم و با بتادین روش میزدم و گاز استریل تمیز و نو می‌ذاشتم روش . شب و روز چند بار انجام دادم تا چرکاش خشک شد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من ادامس کوهی دودمیکنمشمابخیه هاتوکشیدی بعدچرب کردی

اره من دود هم میکردم زیر دامنم ، نه قبل کشیدن چرب میکردم که زود زخم‌ سر هم بشه و عفونت نکنه منم تو هوای گرم جنوب مرداد ماه بود نی نی مو سزارین کردن همش عرق میکردم ، هر کار کنی شکمتم میوفته رو جای بخیه عرق میکنه ،،،عنبر نشا دود نکنی الان ها برا زخم عنبر نشا دود نمیکنن