2777
2789
عنوان

عفونت بخیه های سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اندازه یک سانت وسط بخیه یکم قرمز شده بود 

مامانم روزی یکی دوبار رو گاز استرین بتادین ریخت و کشید رو بخیه 

بعدم دکتر رفتم یه آنتی بیوتیک دیگه بهم داد ولی روز دهم بخیه رو کشید 

آنتی بیوتیک رو گفت بخور که یکم قرمزی بره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

فک نکنم به نخ حساس باشم قبلا دوبارسزارین کردم

همیشه که از یه مدل نخ استفاده نمیکنن،منم سه بار سزارین شدم،فقط سره دومی بخیم عفونت کرد و یه قسمتش، اندازه ی یه بند انگشت عفونت کرد و باز شد.رفتم پیش دکترم،بهم چرک خشک کن و یکی دو مدل پماد داد و گفت جایی رو که باز شده باید روزی چند بار فشار بدم تا عفونت تخلیه بشه.گفت اگه درست نشد باید دوباره برم اتاق عمل و بخیه بشم،خیلی سخت بود ولی خدا رو شکر بعد از چند روز خوب شد

حتما برو دکتر اگ خدای نکرده عفونتش زیاد بشه و تب کنی شاید نیاز باشه تو بیمارستان بستری بشی

منم سزارین دومم بخیه هام عفونت کرد بعد ۶ روز اتفاقا دکتر بخیه هامو کشید ، گفت باید بکشم تا اگ عفونتی هست خارج بشه،بعدشم کلی قرص چرک خشک کن و اینکه  نزار جای بخیه ها عرق کنه و با اب سرم بشور و سشوار کن 

متاهل و متعهد هستم لطفاً مزاحم نشوید.