۱۰روزه سزارین کردم جای بخیه هام عفونت کرده بااین که خشک کن میخورم روزی ۲بارمیشورم سشوارمیکشم میخوام بخیه هاموبکشم میترسم جوش نخورده باشن کسی بوده با عفونت بخیه هاشوکشیده باشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همیشه که از یه مدل نخ استفاده نمیکنن،منم سه بار سزارین شدم،فقط سره دومی بخیم عفونت کرد و یه قسمتش، اندازه ی یه بند انگشت عفونت کرد و باز شد.رفتم پیش دکترم،بهم چرک خشک کن و یکی دو مدل پماد داد و گفت جایی رو که باز شده باید روزی چند بار فشار بدم تا عفونت تخلیه بشه.گفت اگه درست نشد باید دوباره برم اتاق عمل و بخیه بشم،خیلی سخت بود ولی خدا رو شکر بعد از چند روز خوب شد
حتما برو دکتر اگ خدای نکرده عفونتش زیاد بشه و تب کنی شاید نیاز باشه تو بیمارستان بستری بشی
منم سزارین دومم بخیه هام عفونت کرد بعد ۶ روز اتفاقا دکتر بخیه هامو کشید ، گفت باید بکشم تا اگ عفونتی هست خارج بشه،بعدشم کلی قرص چرک خشک کن و اینکه نزار جای بخیه ها عرق کنه و با اب سرم بشور و سشوار کن