چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 عنوان بنظرتون میشه بجای ادکلن 🤔 86 بازدید | 13 پست از این اسپری ها استفاده کرد برای بیرون؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ 1404/03/02 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 از بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 این اسپری ضدتعریقه خیلی خوبه الکل نداره به همین دلیل زیر بغل سیاه نمیشه چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 این اسپری ضدتعریقه خیلی خوبه الکل نداره به همین دلیل زیر بغل سیاه نمیشه نه خب میگم از اینا میشه بجای ادکلن استفاده کرد و رفت بیرون؟؟یا اینکه زود میپره؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 نه خب میگم از اینا میشه بجای ادکلن استفاده کرد و رفت بیرون؟؟یا اینکه زود میپره؟ زود میپره فقط باعث میشه تعریقت بو بد نده و فقط هم زیر بغل باید بزنی چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 زود میپره فقط باعث میشه تعریقت بو بد نده و فقط هم زیر بغل باید بزنی یعنی روی لباس نمیشه ؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 یعنی روی لباس نمیشه ؟؟؟ ن دیگه باید مستقیم زیر بغلت بزنی البته اول باید زیربغلتو تمیز کنی بعد بزنی من مام میزنم میرم و میام یک ذره بو عرق نمیدم تو این گرمای سگی😂 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 ن دیگه باید مستقیم زیر بغلت بزنی البته اول باید زیربغلتو تمیز کنی بعد بزنی من مام میزنم میرم و میام ... جددی؟؟؟ چقدر خوب من خیلی سریع بوی عرق میگیرم حالا این بهتره یا مام ؟؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 جددی؟؟؟ چقدر خوب من خیلی سریع بوی عرق میگیرم حالا این بهتره یا مام ؟؟؟؟ این مارک اسپری خیلی تعریف میکنن تا به حال نخریدم ولی میخوام امتحانش کنممام خیلی خوبه ولی مشکلش اینه خیلی دیر خشک میشه رو مخمه چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 این مارک اسپری خیلی تعریف میکنن تا به حال نخریدم ولی میخوام امتحانش کنممام خیلی خوبه ولی مشکلش اینه ... اها یعنی وقتی میزنی مام رو ،، طول میکشه تا از اون حالت خیسی در بیاد ؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 اها یعنی وقتی میزنی مام رو ،، طول میکشه تا از اون حالت خیسی در بیاد ؟؟ آره دیر خشک میشه این مدل اسپری که شما فرستادی عالیه تا ۳ ماه پیش ۲۵۰ قیمتش بود چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34459 آره دیر خشک میشه این مدل اسپری که شما فرستادی عالیه تا ۳ ماه پیش ۲۵۰ قیمتش بود اها خب پس اگه خوبه ک همین اسپری رو میخرم مرسی عزیزم 💐🧚 بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6066 اها خب پس اگه خوبه ک همین اسپری رو میخرم مرسی عزیزم 💐🧚 قربانت⚘️🌺 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!