بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خوبه ولی کسی همه اینارو داره آدمای خوبی هم هستن اونم خوشبخته
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
مامان منم مادرشوهر و خواهرشوهر نداره ولی ۷_۸تا جاری داره که پیرش کردن
😂 خدا نیاره از این جاری ها . کلا اینجور ادما که بدن
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
من هم خواهر شوهر دارم هم جاری هم مادرشوهر درسته گاهی وقتها حرف پیش میاد اما داشتن فامیل شوهر خیلی به ...
آره درسته خیلی حرفتون رو قبول دارم با سیاست قشنگ . میشه یه خونواده ساد و خوب ساخت و یه بچه با روحیه شاد متولد و تربیت شه