2777
2789
عنوان

پاهام داره میترکه 😣

163 بازدید | 15 پست

عادت دارم موقع درسخوندن راه برم اونم خیلی زیاد الان تمام عضلاتم گرفته انگشت پام هم در رفته 😂

مامانم میگه اگه اندازه تو راه میرفتم الان باربی بودم 😅

وای منم موقع خوندن راه میرفتم حتی موقع تلفن صحبت کردن

انقدی ک راه رفتم تو عمرم فک کنم چندین بار مسیر کربلا رو رفتمو و اومدم 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد راه میرم تو خونه

شاید روزی ۶ تا ۷ ساعت 

ولی خب باربی هم نشدم😂

فقط پاهام دیگه درد میکنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تشت پدیکور یا اگه نداری ازین معمولی ها آب داغ پر کن پاتو بزار توش و رو صندلی بشین همونطوری داخلشه ادامه درس رو بخون😂

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من دارم دیلاق میشم قدم رشد میکنه وزنم کم میشه 😂

کاش منم قدم رشد میکرد 

وزنو میشه درستش کرد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
زیاد خوب نیست قدم داره بلند میشه ولی چون اصول نشستن و راه رفتنم درست نیست ستون فقراتم مشکل پیدا کرده

رعایت کن اصولشو فرزندم

پسرما 😂😑

اع پس از ظرف پدیکور ندارن🥲😂چه گمگین

منم ندارم:)

درد میکنه که میکنه خب برو استراحت کن عجبا

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻