2777
2789
عنوان

پاهام داره میترکه 😣

163 بازدید | 15 پست

عادت دارم موقع درسخوندن راه برم اونم خیلی زیاد الان تمام عضلاتم گرفته انگشت پام هم در رفته 😂

مامانم میگه اگه اندازه تو راه میرفتم الان باربی بودم 😅

وای منم موقع خوندن راه میرفتم حتی موقع تلفن صحبت کردن

انقدی ک راه رفتم تو عمرم فک کنم چندین بار مسیر کربلا رو رفتمو و اومدم 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد راه میرم تو خونه

شاید روزی ۶ تا ۷ ساعت 

ولی خب باربی هم نشدم😂

فقط پاهام دیگه درد میکنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تشت پدیکور یا اگه نداری ازین معمولی ها آب داغ پر کن پاتو بزار توش و رو صندلی بشین همونطوری داخلشه ادامه درس رو بخون😂

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من دارم دیلاق میشم قدم رشد میکنه وزنم کم میشه 😂

کاش منم قدم رشد میکرد 

وزنو میشه درستش کرد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
زیاد خوب نیست قدم داره بلند میشه ولی چون اصول نشستن و راه رفتنم درست نیست ستون فقراتم مشکل پیدا کرده

رعایت کن اصولشو فرزندم

پسرما 😂😑

اع پس از ظرف پدیکور ندارن🥲😂چه گمگین

منم ندارم:)

درد میکنه که میکنه خب برو استراحت کن عجبا

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻