لطفا همین الان ی دفترو چندتا خودکار رنگی بردار که یه نمه تمرینا زیاده
سعی کن خوشخط و قشنگ بنویسی
چون بعد باید بچسبونیش یه جا که جلو چشمت باشه و میخوام هرموقع که نگات بهش میوفته حالت خوب بشه و انگیزه بگیری
خوب:
راهکار اول:زیاد بجو،طبق نظریه ی ی پزشک ژاپنی باید هرقلمه رو باید 34 بار بجوی،اولا چون هم به هضم بهتر غذا و سرعت وکیفیت بلع دستگاه گوارشت کمک میکنه
دوما چون وقتی بیشتری میجوی
مغزت فکر میکنه:اع من زیاد جویدم،درنتیجه غذای بیشتری خوردم
درواقع مغزت گول میخوره و زودتر دستور سیری به معده رو صادر میکنه.
ثالثا وقتی بیشتر میجوی،غذا بیشتر با بزاق دهنت ترکیب میشه،در نتیجه باعث زیبایی بیشتر چهرتم میشه(طبق امتحان شده توسط خودم😁😁)
چهارما تو هرروز مثل همیشه و به مقدار همیشگی غذاتو میخوری،ولی با حجم کمتر و مشخصه که چقدر باعث کاهش وزن میشه.
راهکار دوم:باید اگاهانه غذا بخوری،هرباری که غذامیخوری،به طعم و بافت غذات دقت کن و با لذت بخور. ب این فکر کن که این غذا از چه موادی تشکیل شده،چجوری پخته شده و چجوری به دست تو رسیده(واسه اینجا همینکه برای ذهنت کنجکاوی ایجاد کنی و حدس بزنی کافیه،مهم اینه که ذهنتو دررابطه با غذایی ک میخوری مشغول کنی)ب این میگن غذاخوردن اگاهانه که باعث سرعت دستور مغز نسبت به سیری معده میشه.
راهکار سوم:اب زیاد بخور،به جای رژیمای سفت و سخت و اذیت کردن خودت و بدنت،سعی کن مقدار ابی که هرروز میخوری رو به 1 لیتر برسونی.
چرا؟چون اب بیشتر=دفع مواد زائد بیشتر
از اونجایی که چربیا جزئی از مواد زائد بدن ما محسوب میشن،اب حجمشونو کمتر میکنه.
راهکار چهارم:ی باشگاه ثبت نام کن
(ک خودت داری میری)
چرا؟چون یکی از راهای دفع مواد زائد از بدن، عرق کردنه.ک بهترین گزینه برای عرق کردن همین ورزش کردنه، وقتی عرق میکنی مواد سمی و اضافی بدنت از طریق دونه های عرقی که میریزی دفع میشه.
راهکار پنجم:خواب و مدیتیشن(انرژی و ارامش)
بدن حین خوابیدن هم انرژی میگیره و هم برای فعالیتای درونش انرژی میسوزونه
وقتی به موقع و به حد کافی و با کیفیت بالا میخوابی
بدنت انرژی لازم و بيشتری رو از خوابیدن دریافت میکنه و از طرفی به خاطر مقدار کافی انرژی که از این غعالیت دریافت کردی دیگه برای تامینش سمت غذاخوردن نمیری و از طرف دیگه چون انرژی تبدیل به گرما میشه و گرماهم باعث کاهش وزن میشه، پس خیلی به لاغر شدن بدن کمک میکنه
حالا چرا مدیتیشن؟ چون مدیتیشن باعث میشه ارامش بگیری و فشار روانی ای(عصبانیت و ناراحتی و.... ک هممون داریمو باعث کاهش انرژی و در نتیجه رفتن سمت خوراکیای مختلف برای تامین انرژی بدن و در نتیجه پرخوری عصبی میشه از رو دوش بدنت برداشته بشه و دیگه بخاطر احساست منفی الکی وزن اضافه نکنی
از طرفی موجب میشه ی خواب باکیفیت داشته باشی که باعث میشه انرژی بیشتری از خوابیدنه دریافت کنی
(حواست باشه که فقط به حد نیازت بخوابی چون همونطور ک گفتم بدن ت خواب هم انرژی میگیره و هم دریافت میکنه و وقتی به حد نیاز بدنت میخوابی سطح انرژی افزایشی متوقف میشه و فقط انرژی سوزوندنست ک باقی میمونه
راهکار ششم:تنفس دیافراگمی:
طبق گفته ها یکی از قویترین راها واسه کاهش وزن تنفسه دیافراگمیه
اینجوری ک دست راستتو زیر سینه و روی شکم و دست چپتو روی قفسه سینه قرار میدی و سعی میکنی طوری نفس بکشی که ب جای سینت شکمت جابه جا بشه،سعی کن هرباری که دم میگیری نفستو 2تا3 ثانیه حبس و بعد رها کنی.
نکته ای که وجود داره اینه که بازدهم باید از طریق دهان انجام بشه.
بهداز مدتی این کار ناخودآگاه برات یه عادت میشه و شکمت رو حالت ورزش همیشگی و کم حجم تر شدن قرار میگیره(تجربه شده)
همه این اطلاعات رو من از طریق ی کارشناس لاغری
زیست و فیزیک دراووردم و با یه ادم کاربلد هم در میون گذاشتم که ایشون تایید کردن و خیلی خوششون اومد
از طرفی خودمم امتحانشون کردم
و نتیجه داده(بعداز استمرار مداوم)
فقط ممکنه بخاطر یه لیتر ابه زیاد برید دستشویی