dokhtar_yas مدیر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 206 پست زیاد اعتقادی ندارم ولی چند روزه حس میکنم که حسام به واقعیت تبدیل میشه یا به واقعیت نزدیکه یا اون چیزاییکه تو ذهن افراده چون خودشون اینو میگن سوالی دارید بپرسید اگه عزیزم داره بیاد بیشتر جهت سرگرمی پربازدیدش سعی کنید که نکنید خوشم نمیاد هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا 1404/03/02 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهچشمون عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3314 ایا پیشنهاد میده بریم توی رابطه یا مثلا خواستگاری ممکنه بکنه؟ چه ژمانی؟ ممنونم ازت اینو میشه بگی از خیلی وقته پرسیدم 🥲🥲
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 اسمش روشه حس که برا بعضیا میگیره برا بعضیا نه رنگ چشماتون قهوهای سوخته هستش هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 س پیشنهاد رابطه عاطفی جدی میده؟ یا رسمی میان خواستگاري؟ چه زمانی به نظرت؟ زیاد حس خوبی ندارم به جدی شدن نمیدونم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
سیاهچشمون عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3314 زیاد حس خوبی ندارم به جدی شدن نمیدونم یعنی همینجوری براش مهمم؟ و قصد و نیتی نداره؟
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 من الان شدید پیگیر پیدا کردن خونه هستم به نظرت تا پاییز پیدا میکنم ایشالله هرچی صلاحه دست خداست زمان نمیتونم بدم که هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
سیاهچشمون عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3314 با کسی نیست بهتره فاصله بگیری شاید زمان نیاز داره درخواستتو الان اعلانام زیاده جوابارو دادم قبول میک ... به نظرت چرا زمان نیاز داره؟ و اینکه گفتی حس خوبی به جدی شدن نداری، آخه مگه من چیم کمه که منو نخواد؟ همه جوره ازش سرم
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 م پیام میده چ زمانی میده عزیزم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 باشه دستت درد نکنه تا کی باید زمان بدم بهش؟ به سمتم میاد خودش؟ تا زمانیکه خودش بیاد خودت زیاد نرو نچسب بهش هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 یعنی همینجوری براش مهمم؟ و قصد و نیتی نداره؟ چند وقته باهمین؟ مهم شاید در همین حد که باهات مونده یا دلی دوست داره یا حواسش بهت هست هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 به نظرت چرا زمان نیاز داره؟ و اینکه گفتی حس خوبی به جدی شدن نداری، آخه مگه من چیم کمه که منو نخواد؟ ... منظورم شما نبودی اون بود من خودم تجربه دارم همچین ادمایی تکلیفشون مشخص نیست با خودشون بلاتکلیف میزارنت وایسا برنگشت خودت تمومش کن هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
مهتاب_جوون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 2027 من تا چه مدت دیگه میرم خونه خودم؟مشکل دخترم تا آخر تابستون حل میشه؟ خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 من تا چه مدت دیگه میرم خونه خودم؟مشکل دخترم تا آخر تابستون حل میشه؟ بله مشکل دخترتون حل میشه واسه خونتون نمیدونم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
مهتاب_جوون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 2027 بله مشکل دخترتون حل میشه واسه خونتون نمیدونم مرسی عزیزم خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 عزیز بچم پسر دختره پسر جتسیتش مشخص شد خبرم کن خدا حفظش کنه و سالم و صالح باشه هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا