2777
2789
عنوان

گربه اومده حیاط خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 44 پست
نه این بچه هاشو برداشت😂😂 من ذوقشو داشتم نگهشون دارم ولی رفتن همیشه میان و میرن یا اینکه تحویلشون م ...

خدا بتون رحم کرده. مال ما چند بار بچه گربه تخس ول میکرد می‌رفت با بدبختی مینداختیم بیرون. تو راه پله میرفتن میامدن بچه ها میترسیدن. بار آخر ی همسایه از گردن گرفت انداخت صندوق عقب ماشین ما بردیم ی پارک دور رها کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم برکت داره یا چی

ولی من خ حس خوبی میگیرم از غذا دادن به حیوانا

کنار خونه مون یه زمین بود 

اصافه غذاهامون جمع میشد میریختم

میگفتم مورچه ای ماری گربه ای سگی بخوره 

بعدا که جابجا شدیم 

دیگه گربه ها عادت کرده بودن به محضی اینکه در تراس میاومد دوان دوان و میومیو کنان میاومدن

حتی یه بار سگ کوچه ای رد میشد یه استخوان مرغ پخته که برا گربه ها گذاشته بودم انداختم

باورت نمیشه بهم لبخند زد

حس کردم خدا بغلم کردم

شرکت همسرم کلی سگ داره برا اونا هم جمع میکنم

گاهی عکس ازشون میگیره

خ حس خوبی میگیرم منم

اروم راه میره اره شکمشم بزرگع

وای این حامله س 😍

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه این بچه هاشو برداشت😂😂 من ذوقشو داشتم نگهشون دارم ولی رفتن همیشه میان و میرن یا اینکه تحویلشون م ...

وای برا ماهم اینطوریه 

اینقد دوس دارم بیاد و بمونه همیشه باهاش حرف میزنم حتی عادت ب صدام کرده ولی بی معرفت بچه هاشو نمیزاره پیشمون این سری ۴تا اورد بهش میگفتم خوشبحالت ای کاش منم ۴قلو بیارم مجردم🤦‍♀️😅😅😅

فک کنم ترسید چش بخوره بچه هاشو نمیاره😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅