2777
2789
عنوان

هیچ مردی بدتر از مرد بی پول نیست

292 بازدید | 16 پست

یک مغازه خریدیم برای همین دوساله هرچی در میاریم میدیم قسط و  وام،مجبورم حقوقم رو هم بدم به شوهرم بابت بدهی هاش،دو ساله همه چی برام عقده شده تازه شوهرم هم یک بی چشم و روی زبون درازه،نمیدونم شایدم من منت میذارم ولی خب اونم یک تشکر بلد نیست زبونشم مثل نیش ماره،از وقتی بی پول شده ازش بدم اومده 

چیکار کنم

مردی که پولداره ولی خرج نمیکنه...😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هزینه های خرجی برا خودت هزینه کن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ربطی به بی پولی نداره

بهتره بگی هیچ مردی بدتر از مرد قدر نشناس نیس

اتفاقا ماهم اوضاع مالیمون الان تو کنتاکت هست

ولی میبینم که چقد همسرم داره خودخوری میکنه و در تلاشه که اوضاعمون بهتر بشه

تازه اوایل عقد خیلی هم خوب بود

منتهی کاره دیگه

یروز خوبه یروز بد

مرد عرضه داشته باشه بی پولی هم موقته

شمام نا شکری نکن عزیزم

تو قمار که نباخته

مغازه خریدین

اما همسرتم باید دست بوس و قدر دان تو باشه که پا به پاش داری میری جلو

ولی من بابی پولی زندگی کردم گشنگی کشیدم بااینکه ازیه خانواده پولداربودم اول زندگیم .ولی خیانت خیلی س ...

واقعا ولی من زنایی دیدم که شوهراشون زن بازن خودشون هم میدونن ولی چون شوهراشون بهشون پول زیاد میدن یا چیزی به اسمشون کردن خیلی خوشحالن

چرا انقدر زندگی رو به خودتون سخت کردین 

من همیشه میگم بابا شاید فردا مردم چرا باید انقدر پس انداز کنم 

حالا نمیگم باید ولخرجی کرد ولی خب لازم هم نبود انقدر نخورین نپوشین تا مغازه بخرین 

میتونستین بعد 10 سال مغازه بخرین ولی الان زندگی بهتری داشتین 

ربطی به بی پولی ندارهبهتره بگی هیچ مردی بدتر از مرد قدر نشناس نیساتفاقا ماهم اوضاع مالیمون الان تو ک ...

زبونش تلخه ،میدونی میخوام بگم منم دارم از حقوقم برای تو میگذرم ولی اینقد بارم میکنه و کارم رو بی ارزش میکنه که خدا میدونه،میگه وظیفه اته

زبونش تلخه ،میدونی میخوام بگم منم دارم از حقوقم برای تو میگذرم ولی اینقد بارم میکنه و کارم رو بی ارز ...

میدونی عزیزم

از روز اول که حقوقتو گذاشتی در اختیارش

نوعی وظیفه شده برات

اگه همون اول نمیزاشتی رو حقوق تو حساب باز کنه

الان کار به اینجا نمیکشید

اگه میخوای کارت دیده بشه

یماه حقوقتو نده بهش

برا خودت خرید کن

مال توعههه

بزار ببینه اگه تو نباشب لنگ میمونه